Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

L'última foto de Rociíto deixa el seu fill David Flores Carrasco sense paraules

David Flores Carrasco s'ha quedat bocabadat

David Flores Carrasco és perfectament conscient de l'enrenou que va generar la docu-sèrie de la seva mare, Rocío Carrasco. A més a més, sap que se n'ha gravat una segona temporada. Però el que desconeixia i l'ha fet sorprendre és veure'n la primera imatge donant a conèixer la imminent estrena d'aquesta nova entrega.

Una imatge on apareix segura, decidida i preparada per callar més boques. I és que, ara li toca el torn als membres de la seva mediàtica família.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco ha vist Rocío molt segura de si mateixa | GTRES

David Flores Carrasco, perplex per la imatge

El fill d'Antonio David sap que amb la primera part de l'esmentada producció, Rocío va deixar en evidència molts. En concret, ella va posar en dubte el seu ex, a qui va acusar de maltractaments i violència vicària. Alhora, va fer el mateix amb la seva filla, ja que va revelar que li havia donat una pallissa, que va ser la fi de la relació entre totes dues.

D'aquesta manera, es va alliberar i va aconseguir que moltes persones entenguessin el seu comportament durant gairebé dues dècades. Donar el seu dur testimoni va fer que es tragués una gran llosa de sobre i va afavorir que decidís fer el mateix amb un altre pes més. Així, va prendre la decisió de deixar de mantenir callada respecte a la nul·la relació amb la seva família més mediàtica.

En el seu moment va anunciar que gravaria una segona temporada de la docu-sèrie i que hi deixaria en qüestió moltes persones. En concret, els seus oncles materns i el pare dels seus germans. D'un temps ençà s'ha especulat molt amb l'estrena d'aquesta nova entrega, i ara ja coneixem quan serà.

David, com tots els espectadors de Telecinco, s'ha quedat perplex en veure la promoció d'En el nombre de Rocío. Un vídeo de només 20 segons és el que s'ha fet servir per anunciar que serà el proper 17 de juny quan s'emetran els capítols 0 i 1 a Mitele Plus. Uns episodis que després arribaran en obert a Telecinco, encara sense data, mentre que la resta de la producció es podrà veure a aquesta plataforma de pagament.

En aquesta 'promo', Rocío Carrasco apareix passejant de forma pausada, ferma i tranquil·la per un passadís. En aquest es troben dipositats els 18 contenidors que posseeix amb pertinences de 'La més gran' i que no dubta a tocar de manera afectuosa.

Només hi ha una frase que pronuncia, però que és tota una declaració d'intencions: «Tot és aquí». Tres paraules molt contundents amb què deixa de manifest que en aquests 'baguls' té les proves que l'ajudaran a explicar-se. Sí, que serviran per desmuntar els Mohedano que, durant anys, l'han atacada d'una manera o altra.

David Flores Carrasco coneix els rumors sobre què explicarà la seva mare

El fill de Rocío Carrasco sap que la intenció de la seva mare és desmentir amb proves allò que els seus oncles han dit d'ella i del seu marit, Fidel Albiac. Bàsicament, les falsedats que han expressat en relació amb l'herència de Rocío Jurado. Per aquest motiu es rumoreja que ensenyarà documents que vinguin a exposar realment què recollia el testament i quina va ser la repartició.

De la mateixa manera, s'està parlant que quedaran demostrades les ànsies econòmiques dels seus oncles. I serà Amador qui doblement aparegui en dubte. Sí, perquè s'explicarà el veritable motiu pel qual va ser retirat del projecte de museu de la cantant.

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
David Flores Carrasco sap que Rocío explicarà moltes coses que no es coneixen de sa família | Catalunya Diari

Però encara n'hi ha més. Podria ser que també quedés en escac Ortega Cano, el 'viudo d'Espanya'. I és que hi hauria la possibilitat que, amb dades i documents de la cantant, se n'expliqués el comportament durant el matrimoni amb l'artista.

▶️ José Ortega Cano estalla y amenaza a un periodista en pleno Rocío

Això sí, de moment, tot són especulacions. Per això, cal esperar per veure En el nombre de Rocío i sortir de dubtes.