Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro

Alejandro Reyes planta cara a Pepe Navarro després de l'últim cop judicial

Pepe Navarro ha guanyat la partida a Ivonne Reyes als jutjats

Alejandro Reyes està devastat després que la seva mare hagi perdut la batalla legal contra Pepe Navarro.

Pel que sembla, el jutge del jutjat de Violència de Gènere de Madrid acabava absolent el comunicador dels delictes que li imputava la seva exparella per trobar la demanda «ridícula i desproporcionada».

Així, es tanca una nova pàgina a la batalla legal entre tots dos. Completament enfonsada, Ivonne Reyes decidia pronunciar les seves primeres paraules sobre això.

Imatge de Pepe Navarro anant als jutjats acompanyat del seu advocat
Pepe Navarro ha entrat als jutjats acompanyat pel seu advocat | GTRES

La veneçolana emetia un comunicat on explicava les raons que havia trobat el jutge per donar la raó a Pepe Navarro.

Tot i això, Ivonne assegurava sentir-se «orgullosa i és un gran pas almenys sentir-te escoltada, sentir que, per fi, després de tantes denúncies, s'hagi admès».

Des del jutjat arribaven a la conclusió que les paraules que el presentador dedicava a la model (indigna, farsant, pocavergonya, menyspreable o mentidera) «van ser poc afortunades i proferides en un moment d'enuig i discussió».

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes, feta pols després del que ha passat | MEDIASET

Però «sense la intenció d'atacar la dignitat, ofendre, vilipendiar o menyscabar-la».

La mare d'Alejandro Reyes assegurava que «aquesta és l'única denúncia de les moltes que he interposat davant de la Policia que és derivada al Jutjat de violència sobre la dona. Per mi és un orgull i un triomf haver arribat fins aquí».

«He trigat, però ja sé el camí. Que no permetin insults, vexacions… es pot parar. Encara que estiguem de cara al públic, no tot es pot admetre ni permetre perquè treballis a la televisió. Insults, amenaces i injúries s'han de denunciar».

Ivonne Reyes, enfonsada després de la seva derrota als jutjats contra Pepe Navarro

I prometia «seguir lluitant perquè es faci justícia». «Seguiré amb constància en l'esforç amb l'ajuda del meu entorn tant personal com professional, per continuar lluitant per la meva integritat personal a la salvaguarda dels meus drets fonamentals, el meu honor i la meva dignitat».

«Com a personatge públic em veig en l'obligació de no rendir-me i continuar lluitant perquè es faci justícia, encara que això suposi per a mi un desgast psicològic per haver de reviure episodis que he intentat esborrar de la meva ment durant més de 20 anys», sentenciava.

Sens dubte, un cop dur tant per a ella com per al seu fill, que decidia posar terra pel mig i allunyar-se de tot l'escàndol.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Alejandro està molt preocupat per la seva mare   | GTRES

Tot i que el jove deixava molt clar que no volia saber res del seu suposat pare. «Pepe Navarro em repugna», sostenia en una demolidora entrevista.

«Em cau la cara de vergonya de ser el seu fill. Per això no vaig acceptar els seus cognoms», remarcava. A més, recordava algun dels tristos episodis de la seva infantesa.

«Amb 14 anys vaig escriure Pepe Navarro. Em va contestar al cap de dos o tres mesos. Va dir que em recolliria de l'escola. Va arribar el dia i no va aparèixer», es lamentava. «Em vaig sentir molt malament. Estava decebut, dolgut, trist».

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Pepe Navarro nega que sigui el pare d'Alejandro   | Telecinco

«Em costava entendre per què mai no era a casa, per què mai trucava, per què no el coneixia. Em posava a plorar», reconeixia entre llàgrimes.

I deixava clar que «no li interessava repetir el test d'ADN». Sobretot, perquè «no se'n refia de Pepe».

El jove no perdona que el comunicador se n'hagi aprofitat per «atacar i humiliar» la seva mare.

«No toleraré que Pepe Navarro entri per telèfon i comenci a menysprear i insultar d'aquesta manera la meva mare. És de ser molt poc cavaller, aquí es veu quin és el tracte que dona als altres», advertia.

«Els comentaris que fa la gent sobre si la meva mare s'ha ficat al llit amb un o altre són arcaics, s'ha estat molt masclista amb ella. I tot, encara que existia la sentència d'un jutge», saltava en defensa d'Ivonne.