Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Montaje con María José Campanario

Andrea Janeiro rep emocionada la notícia que esperava sobre el seu nou germà

Maria José Campanar, a punt de donar a llum

No hi ha dubte que el part de María José Campanario és imminent. A l'odontòloga ia Jesulín els queda molt poc per conèixer el seu tercer fill.

Una notícia que té molt il·lusionada tota la família i que té molt pendent als mitjans. Sobretot perquè el part de Campanar ja estaria programat des de fa temps.

Tot i que la mare de Julia Janeiro surt de comptes al juliol, la seva delicada condició de salut hauria fet que els metges el controlin molt de prop.

Muntatge de fotos d'Andrea Janeiro, Jesulín de Ubrique i María José Campanar
Andrea Janeiro tindrà un nou germà | La Notícia Digital

"Una dona que té fibromiàlgia ha de programar el seu embaràs, planificar-ho", apunten sobre això. A més a més de comptar amb el detall de l'edat, ja que l'odontòloga té 42 anys.

"La primera recomanació, no per a María José Campanario, sinó per a qualsevol dona que estigui diagnosticada de fibromiàlgia, és que sàpiga que la fibromiàlgia no ha de limitar la concepció d'una dona".

Però, per sort, "els tractaments que prendrà per a la fibromiàlgia no tenen perquè afectar per res el seu embaràs, ja que justament els metges saben controlar la malaltia en el cas de l'embaràs".

Andrea Janeiro en una imatge de quan era petita
Andrea Janeiro és a punt de conèixer el seu nou germà | GTRES

Per sort, la fibromiàlgia no ha afectat l'odontòloga més del que s'esperava i ha portat un embaràs molt tranquil i sense ensurts.

"Des que va saber que està embarassada, María José només surt de casa per a l'imprescindible. ¡No saps com és de rígida amb les normes que s'ha imposat! Et diré que només hi tenen accés el cercle més tancat", asseguren.

L'expectació davant l'arribada del nen és màxima, i malgrat la gran discreció que hi ha sobre això, se'n va coneixent algun detall.

Per exemple, que el nom del nen serà Humberto , en honor al pare de Jesulín. A més, l'odontòloga estaria en repòs absolut fins que arribi el moment de donar a llum.

María José Campanar ja té data probable de part

Just per això s'hauria refugiat a Ambiciones, on fa setmanes que està allunyada del món i es negaria fins i tot a contestar al telèfon.

I és que Campanar es manté "apartada de tot estímul que pugui perjudicar el seu embaràs i es pot passar dies sense agafar el telèfon".

Rosa Benito oferia més informació sobre això i donava a conèixer que el part tindrà lloc el proper dia 14 de juny, perquè “són nou llunes”.

María José Campanar lluint panxa d'embarassada amb Jesulín de Ubrique
María José Campanario i Jesulín a punt de convertir-se en pare per tercer cop | Mediaset

És a dir, just quan fa nou mesos d'embaràs i el nadó ja està completament format i llest per néixer.

D'altra banda, Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro , assegurava que el nen "néixer naixerà" i que ella estava desitjant que arribés el moment per poder abraçar el petit.

El que no és gaire clar és si Maria José i Jesulín presentaran el seu fill mitjançant una exclusiva. Cosa que ja haurien desmentit.

"Quan diuen que no se la veu perquè està guardant-se per a una exclusiva li fa riure. Ella té clar que no la farà i només el temps li donarà la raó. La seva única por és agafar la bestiola i que això l'afecti".

Foto familiar de Jesulín d'Ubrique i Maria José Campanar
Jesulín de Ubrique està desitjant ampliar la família | GTRES

Això, malgrat que podrien arribar a embutxacar-se fins a 100.000 euros per una portada com a pares. De moment, les primeres imatges de l'odontòloga embarassada no es van aconseguir fins als set mesos.

En aquesta última etapa, la dona de Jesulín s'ha refugiat a "el ioga i la meditació", allunyada de qualsevol estímul que pogués afectar-la.

Tot i la sorpresa inicial que va suposar l'embaràs, la parella ho ha vist com una benedicció, per això s'han volgut cuidar al màxim.

"Estem esperant un nadó. He de reconèixer que ha estat tota una sorpresa, però estem molt feliços", anunciaven emocionats.