Primer pla de Lolita Flores

Lolita confessa per primer cop per què va deixar de ser parella de Juan y Medio

Lolita ha tingut una vida sentimental amb alts i baixos

Juan y Medio és un home tremendament carismàtic en tots els aspectes de la seva vida. Professionalment és un dels presentadors que tothom aplaudeix. Mai no s'ha prestat a fer segons quins formats, però sempre ha treballat en allò que li agrada: la televisió.

Per a Juan, no ha estat una prioritat treballar a les televisions nacionals. Això li ha permès escollir amb llibertat i, sumant-ho al fet que és un tipus treballador sense grans despeses i amb estalvis, mai no ha hagut de treballar per un sou.

Porta 30 anys de trajectòria ininterrompuda i la seva popularitat a la petita pantalla és inversament proporcional al que se sap de la seva vida privada. No se li coneix cap parella i ha estat molt discret amb les seves relacions amoroses al llarg de la seva vida, però un nom ressona amb força: Lolita.

Lolita és una de les dones que han passat per la vida de Joan y Medio. Almenys és el que ella diu, ja que Juan té una versió diferent del que van tenir junts.

Lolita ha parlat dels motius que van fer que deixés la seva relació malgrat la complicitat i la bona sintonia que demostraven junts.

Juan y Medio i els motius pels quals Lolita va trencar amb ell

Lolita és més donada a parlar de la seva vida personal quan li pregunten. No obstant, tampoc no li agrada entrar en detalls. Forma part d'aquest grup de persones que basen la seva popularitat en la feina, no en les anades i vingudes amoroses.

No obstant, sí que s'ha pronunciat quan li han preguntat sobre Juan y Medio. Els rumors d'una possible relació entre tots dos saltaven l'any 1999. Cap dels dos va dir res al seu moment i tampoc va quedar clar fins on havia arribat el suposat romanç.

Juan y Medio i Lolita
Lolita i Juan, la relació en la que no es posen d'acord | Catalunya Diari

Anys després, Lolita sí que ha parlat de la història i de la ruptura, que va ser pel poc compromís de Juan.

Ella segueix guardant molt bon record del presentador i encara avui són bons amics. «És un amor, l'estimava molt, però ho vam haver de deixar perquè a la moto de Juan n'hi cabien més (dones)». Lolita confirmava amb aquesta metàfora amb una de les aficions de Juan, les motos, que a l'andalús mai no li ha agradat comprometre's.

Per la seva banda, el presentador de 'La tarde, aquí y ahora' no té el mateix record del seu afer amb Lolita. Ha arribat a desmentir-ho assegurant que mai no hi va haver una relació entre ells. De fet, es va mostrar perplex en veure com a la mateixa cadena on treballa, Canal Sur, van fer un reportatge sobre Lolita i va aparèixer ell com a suposada parella seva.

El reportatge afirmava que «El 1999 començaven els rumors que la relacionen amb Juan y Medio. Encara que al principi ho van desmentir, només calia veure'ls junts per notar la calor a l'ambient. Anys després, la mateixa Lolita reconeixeria que van estar junts cinc anys».

Juan ho va negar assegurant que «en absolut és cert. Ho he de deixar clar perquè estic una mica cansat, i ja veure-ho aquí m'ha deixat... No és cert».

Juan y Medio, amb parella estable i il·lusionat?

El presentador, al programa de Bertín Osborne, assegurava que ara «estic més formal, tinc parella i em casaré aviat». La veritat és que molts ho van interpretar com una broma, ja que ja han passat dos anys d'aquelles declaracions i ni se li coneix cap parella, ni ha passat per l'altar.

Foto de Juan y Medio de blau i mirant cap a dalt.
Juan y Medio no vol compromisos amb ningú   | RTVE

Molts han volgut relacionar-lo amb Eva Ruiz, la copresentadora del seu programa . Ella està divorciada des de fa anys i molts hi veuen la parella perfecta. Tot i això, tots dos asseguren que són bons amics i que no hi ha, ni hi ha hagut mai, una relació amorosa entre ells.