Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores queda en xoc en saber què li ha passat al seu nou amic íntim

Rocío Flores no pot creure's el que gairebé li costa la vida

Rocío Flores és una de les persones més populars d'Espanya. Per tradició familiar, no és estrany que la neta de Rocío Jurado gaudeixi d'una certa popularitat, ja que pertany a una saga important del país.

Tot i això, Rocío ha sabut aprofitar l'oportunitat i ha començat a treballar de valent a la televisió i també amb les seves xarxes socials. La filla de Rociíto ja és un personatge per si mateixa, amb gairebé 800.000 seguidors a Instagram i ja s'ha convertit en tota una influencer.

A més, ha vençut la seva timidesa inicial, la de fa uns anys, per entrar a totes les guerres familiars i aconseguir que tots estiguin pendents dels seus comentaris i les seves reaccions.

Rocío Flores té tants defensors com també detractors. La guerra amb la seva mare, que continua oberta des que va marxar del domicili familiar, no sembla que s'acabi. Des que viu amb el seu pare, Antonio David, uns li donen suport mentre altres la critiquen.

Des del seu pas per Supervivientes, a més, Rocío Flores ha aconseguit augmentar la seva llista d'amics incondicionals. La van conèixer en les situacions més extremes que planteja el reality de supervivència i la relació entre ells és sòlida i duradora. Un dels incondicionals de Ro Flores, amb qui va coincidir a Hondures, és l'exguàrdia civil Jorge Pérez.

Rocío Flores, en xoc per què li ha passat al seu millor amic

Rocío Flores i Jorge Pérez van coincidir al reality de supervivència en l'edició en què ell va resultar vencedor. Des de llavors, ell ha estat un dels seus màxims defensors de la jove davant de la seva polèmica familiar.

Tot i que el temps ha anat passant, Jorge i Rocío continuen en contacte. La filla d'Antonio David s'ha espantat força en saber què li ha passat a Jorge.

Ell mateix ho ha explicat a través de les seves xarxes socials. Gairebé és víctima d'un accident de cotxe que podria haver acabat en tragèdia.

Segons sembla, el model anava conduint per l'autovia a 125 km/hora quan un camió va treure el seu vehicle de la via de circulació. En circumstàncies normals, aquest contratemps hauria pogut derivar en un xoc o en un accident greu, però Jorge va saber reconduir la situació amb molta sang freda.

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
Jorge Pérez i Rocío Flores, amics inseparables des que van coincidir a Hondures. | Mediaset
 

Així doncs, va aconseguir ficar-se a la mitjana de la via i evitar un accident de dimensions més grans. Afortunadament, la mitjana era de grava, i va poder esquivar la resta de vehicles i frenar sense conseqüències greus.

L'esglai que es va emportar va ser terrible. Tal com ell mateix ha explicat, va saber reaccionar així gràcies als cursos de formació que va fer quan era Guàrdia Civil. Així, va voler agrair als cossos de seguretat per aquesta formació que tant li ha servit per salvar la seva vida.

Rocío Flores pren nota dels consells de Jorge

Rocío Flores segurament prendrà nota dels consells que el seu amic Jorge ha donat a tothom després de l'accident. Així doncs, el guanyador de Supervivientes 2020 ha recordat la importància d'«circular pendent de la conducció i també de què fan els altres».

Rocío Flores sap que aquest pare de família és un dels amics més assenyats que té. Per aquest motiu, sempre ha acudit a ell quan ha tingut crisis mediàtiques importants. De la mateixa manera, Jorge l'ha defensada amb dents i ungles als platós, sempre que algú l'ha atacada.

La seva amistat amb Rocío és extrapolable també a altres membres de la família. Sense anar més lluny, fa pocs dies vèiem Jorge posar amb Olga Moreno, la madrastra de Rocío i l'altra guanyadora del reality que els ha unit a tots.