Jorge Pérez durant la promoció del programa de televisió 'Supervivientes' a Madrid

Mor el pare de Jorge Pérez, el guanyador de 'Supervivientes'

Jorge Pérez ha comunicat la notícia a través de les xarxes socials

Jorge Pérez, el guanyador de 'Supervivientes 2020', ha rebut una notícia esgarrifosa. El guàrdia civil, i amic de Rocío Flores, ha deixat de pedra els seus seguidors quan fa unes hores ha comunicat la mort d'un familiar que l'ha deixat destrossat.

El col·laborador de 'Ya es mediodía' no ha dubtat a compartir aquesta notícia amb la seva legió de fans. A través d'una story d'Instagram, el flamant vencedor de l'edició de fa dos anys del reality d'aventures ha comunicat a tothom que el seu pare ha mort fa unes hores.

Jorge Pérez ha perdut una de les persones més importants de la seva vida

Sens dubte, un cop duríssim per al guanyador de 'Supervivientes 2020', que està esperant el naixement del seu quart fill amb la seva dona, Alicia Peña.

Jorge Pérez és un home molt familiar i sempre es preocupa perquè la seva gent estigui bé. Però la recent pèrdua del seu pare l'ha enfonsat totalment i en sec ha frenat la vida feliç que portava des de fa anys.

Muntatge de la story de Jorge Pérez a Instagram
Jorge Pérez ha publicat una story per a comunicar la mort del seu pare | Instagram

Les coses li anaven molt bé, tant en el terreny personal com en el professional, cosa que s'ha vist truncada d'un moment a l'altre després de la mort del seu progenitor.

Passar de ser guàrdia civil a col·laborador televisiu ha suposat un punt d'inflexió a la seva vida. El cas és que ara se'l valora molt al programa on col·labora dues vegades a la setmana, 'Ya es mediodía'.

Pérez ha donat la notícia tan trista a través d'Instagram, i la imatge que ha publicat dona a entendre que el seu pare també va formar part del cos de la Guàrdia Civil. Queda palès a la foto que ha compartit Jorge, que mostra els braçalets que portava al canell. «El teu cos descansa, però la teva ànima vola. Bon viatge, papa», deia el text.

Aquesta setmana, l'exsupervivent ja ha sigut notícia per un accident

Fa un parell de dies, Jorge Pérez també va triar Instagram com a mitjà per a denunciar el risc existent a les carreteres per culpa dels conductors imprudents.

L'exguàrdiacivil va compartir una story amb un vídeo en què explicava que havia tingut un accident. Per sort, no va ser tan greu com es podia esperar al principi.

Jorge Pérez, guanyador de la penúltima edició de Supervivientes
Jorge Pérez acaba de perdre el seu pare | Instagram

«Vull compartir amb vosaltres l'anècdota del dia. És la primera vegada que em passa conduint per una autovia. Un camió m'ha tret de la carretera, literalment», començava explicant.

Alhora, sostenia que «no és que m'hagi hagut de posar al voral. És que m'he hagut de posar a la mitjana. Per sort, era de grava, i he aconseguit que no anés a més», ha afegit.

Setmana nefasta per al col·laborador de Telecinco

Per si no n'hi hagués prou, el televisiu va admetre que havia sabut sortir de l'atzucac gràcies, en part, als seus coneixements de conducció. «Gràcies a la Guàrdia Civil i al grup d'acció ràpida pels cursos de conducció evasiva que ofereixen. M'han resultat molt útils i m'han permès el luxe d'esquivar alguna fita d'aresta per no destrossar el cotxe».

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
Jorge Pérez , guanyador de 'Supervivientes 2020', ha viscut uns dies molt durs | Mediaset

Finalment, Jorge va recomanar als seus milers de seguidors que vagin amb compte quan condueixen.

«Anava a 125 quilòmetres per hora, de marcador, amb control de velocitat del cotxe. I és molt important no només que aneu pendents de la conducció, sinó del que fan els altres, que encara és més important», acabava dient al vídeo.