Anabel Pantoja amb posat seriós

Nou cop per a Anabel Pantoja després de la boda: un any per a oblidar

Anabel Pantoja està molt afectada i ha decidit no sortir de Canàries durant un temps

Anabel Pantoja està gaudint d'una nova vida al costat del seu marit Omar Sánchez, però per desgràcia ha de fer front a diversos problemes. Entre aquests, es troba l'acusació de Kiko Rivera, ja que assegura que l'ha traït per guanyar posicions amb Isabel, i que ha tacat la imatge de la col·laboradora de 'Sálvame'.

Anabel Pantoja tenia pensat sortir d'Espanya una temporada i viatjar a algun lloc paradisíac per celebrar el seu recentment matrimoni, però Omar ha d'atendre compromisos professionals bastant seriosos, així que han ajornat la lluna de mel uns mesos.

Per la seva banda, Omar Sánchez va invertir els diners que va guanyar a 'Supervivientes' en una empresa: una escola de surf que té molt èxit a Canàries. Llavors, està centrat en aquest projecte i pròximament haurà de viatjar a França per consolidar un altre negoci que l'omple d'il·lusió.

D'altra banda, la cosina de Kiko no té pensat tornar a la televisió fins que es calmi l'enrenou, per això de moment es quedarà a Pozo Izquierdo. I és que és conscient que els seus companys de 'Sálvame' estarien encantats d'entrevistar-la, però no té el valor suficient per a això.

A hores d'ara Anabel està en boca de tots, ja que ha rebut atacs bastant greus i no sap com gestionar la situació. Els rumors diuen que ha estat mentint al DJ durant més d'un any per protegir els seus propis interessos, a més d'assegurar que és una dona molt egoista.

Anabel Pantoja es refugia a les Canàries

La col·laboradora ha venut l'exclusiva del seu casament a la revista 'Hola!'. Però, és un negoci que ha estranyat a tothom perquè l'esdeveniment va ser retransmès per televisió, així que ningú entén per què la publicació està interessada en unes fotografies tan evidents.

No obstant això, Gustavo González, paparazzi expert en aquests temes, assegura que la parella podria haver signat un negoci rodó. Segons sembla, l'interessant no seria l'enllaç que va tenir lloc a La Graciosa, sinó el viatge de nuvis que estava planejat per uns dies després.

Però, malauradament, el matrimoni ha canviat de plans perquè Omar Sánchez ha de viatjar a França i no es pot comprometre a fer cap exclusiva. Així mateix, Marta López, amiga d'Anabel, assegura que tenien pensat fer un safari o visitar algun país com els Estats Units.

És evident que la neboda d'Isabel Pantoja travessa uns moments complicats, però a més a més sembla que el seu casament no ha agradat gens dins de Cantora. De fet, cap membre de la seva família volia que es casés després de morir Doña Ana, però ella va donar a entendre que tenia la benedicció d'Isabel.

Anabel Pantoja té por de Telecinco

Davant de la situació actual, Anabel ha pensat que el millor per a la seva salut mental és passar una temporada a Canàries, perquè sap que el moment és bastant difícil. Alhora, no té energia per enfrontar-se als seus companys perquè acaba de fer front a una pèrdua important.

Tot i que la 'influencer' tenia relativament assumit que la seva àvia faltaria tard o d'hora, no comptava amb el fet d'acomiadar-se del seu cosí per sempre. I és que sembla que Kiko no vol saber res d'ella, ja que se sent estafat i està disposat a desemmascarar-la públicament.

És més, fins i tot el fill d'Isabel Pantoja ha fet diverses trucades a 'Sálvame' per guanyar-se el suport de l'equip. Així que, Anabel haurà de lluitar contra tots els seus fronts oberts i amb molt poca gent disposada a donar la cara per ella.

Agustín Pantoja, que també ha estat repudiat per la 'tonadillera', és l'únic que podria ajudar-la, però ell no vol saber res de la premsa. Per tant, la sevillana haurà de resoldre la situació tota sola, però encara haurà de passar un temps perquè torni al seu lloc de treball.

Tot i això, Anabel sempre ha tingut una posició privilegiada dins del plató, ja que s'ha pres llicències que per a altres tertulians estan prohibides. I com que els directors saben que és un personatge fort i poderós, decideixen adaptar-se a les seves exigències.