Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja ja sap a qui culpar de la fi de la seva relació

Anabel Pantoja és conscient que hi ha algú que hi està en contra

Anabel Pantoja es troba en aquests moments intentant posar-se al dia, després dels mesos que ha estat fora del país participant a Supervivientes. En aquest reality és on ha trobat l'amor als braços de Yulen Pereira, després de la seva ruptura amb Omar Sánchez. Un amor que està passant per serioses dificultats.

En concret, la influencer sap que els pares d'ell no estan gaire d'acord amb la relació que mantenen. I així ho han exposat de forma pública en diferents ocasions. Per això ella té clar que, si el seu idil·li no funciona, serà per culpa dels seus sogres.

Anabel Pantoja s'assabenta de les opinions dels pares del seu xicot

La col·laboradora de Sálvame és conscient que la seva nova història d'amor és al punt de mira des del principi. A ella i a Yulen se'ls va acusar de mentir a l'audiència fingint una relació per continuar al concurs. Encara més, de l'esportista es va arribar a dir que estava amb Anabel només per diners i fama.

Per si no n'hi hagués prou, a més, els rumors de ruptura cada vegada prenen més força, i encara més, des que se sap que passaran l'estiu separats.

Però el que fa més mal i molesta a Pantoja és l'actitud i les manifestacions públiques que han fet els pares del seu xicot. I és que tant Arelys com Manuel han deixat clar que no estan gaire a favor que el seu fill tingui una relació amb ella.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja ha hagut de sentir com els pares del seu xicot no donen suport a la seva relació. | Telecinco
 

La mare va ser una de les primeres a parlar sobre això. Així, a diferents platós de televisió va dir que no li agradava Anabel com a xicota del seu fill. Fins i tot, va arribar a acusar-la d'apropar-s'hi simplement per generar interès mediàtic.

El pare de Pereira, per la seva banda, ha afirmat que no està d'acord amb aquesta història d'amor per una raó fonamental. En efecte, perquè considera que aquesta descentrarà el seu fill de la seva carrera en el món de l'esgrima.

D'aquesta manera, els sogres de la col·laboradora han confessat que no donen suport a aquest idil·li. Això sí, no li donen suport, però no han dubtat a guanyar diners amb aquests. Sí, perquè s'han passejat per diferents programes parlant d'això.

Anabel Pantoja respon als seus sogres

L'ex d'Omar Sánchez, després de posar punt final a la seva aventura a Hondures, s'ha assabentat del rebuig dels pares de Yulen. Un rebuig que, com és lògic, es converteix en un obstacle important en la seva relació, ja que el seu xicot hi està molt aferrat. Per aquest motiu, tem que els sogres es puguin acabar convertint en els responsables de la ruptura.

Aquestes pors i les seves opinions sobre Arelys i Manuel ara ho ha donat a conèixer públicament. Ho ha fet a través d'una entrevista que ha concedit a la revista Lecturas. I en aquesta exclusiva el primer que ha volgut deixar clar és el que sent per Pereira.

Així, ha afirmat: «Estar enamorada és una cosa molt forta. La nostra història va començar en les pitjors condicions, amb gana, plovent i sense dormir. L'adoro, però he d'anar a poc a poc».

Després, no ha dubtat a fer referència als pares d'ell. Ha dit: «Sempre he dit que no m'agradaria que la persona que tingui al costat sigui coneguda. Gairebé totes les meves parelles han estat anònimes i després s'han anat fent conegudes perquè estan amb mi».

«Et puc dir que això de la família no m'agrada, però no puc decidir què fa cada persona. Respecto el que faci cadascú sempre que a mi se'm respecti. Jo sempre ho faré mentre ningú no es passi amb mi».

Captura d'Arelys parlant amb Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja sap que, si la seva relació s'acaba els responsables, seran Arelys i Manuel. | Mediaset

 

A més, ha afegit: «Yulen és una persona que m'importa molt ara mateix i vull que estigui bé i sigui feliç. El seu paper és estar al mig i no vull complicar-li res ni posar-lo en cap tessitura. Em xoca tot força, però fins ara no m'ha superat».