David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco confirma que la seva germana és feliç: el bebè més desitjat

David Flores no pot amagar que l'arribada del nadó ha il·lusionat la seva germana

David Flores Carrasco sempre ha estat molt unit a la seva germana i sap que és un pilar fonamental a la seva vida. Són ungla i carn, sobretot, després de tots els mals moments que han passat a causa de la tempestuosa relació entre els seus pares.

I és que aquest assumpte els ha col·locat al punt de mira de la premsa del cor des que eren molt petits. Després de passar un any molt complicat, d'acord amb el que Rociíto va revelar sobre els seus fills a Contar la verdad para seguir viva, David Flores Carrasco està content. El motiu és que ha vist que la seva germana ha recuperat la felicitat i que la vida li somriu malgrat les dificultats viscudes.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores Carrasco sap que hi ha una notícia que ha fet la seva germana molt feliç | GTRES

I és que Rocío, a més de ser col·laboradora de televisió, ja és tota una influencer i ha ofert diverses exclusives a les revistes més capdavanteres del nostre país. De fet, és un personatge públic que interessa i molt als seguidors de la premsa rosa.

David Flores està més feliç que mai després de veure la seva germana celebrar-ho

Per sort per a la germana de David Flores Carrasco, la seva vida s'ha calmat. Ja es pot centrar tant en la seva parella com en la seca carrera professional. Amb 25 anys, la filla de Rociíto ha deixat enrere els rumors de ruptura amb Manuel, el seu xicot des de fa sis anys.

Són temps de bonança per a la televisiva i podem veure la felicitat que irradia a través de les seves xarxes socials. Allà, la jove reflecteix com li van de bé les coses.

Rocío Flores
Storie de la germana de David Flores, quan la seva amiga estava embarassada | INSTAGRAM @ROTRECE

Els últims dies, hem pogut veure Rocío compartint una sèrie de stories en què posa de manifest que un nou nadó ha arribat al món. La veritat és que ha demostrat que l'emociona notablement que una de les seves millors amigues hagi tingut el seu tendre 'nebodet'.

El naixement del nadó que emociona Rocío Flores

I és que la influencer ha publicat al seu compte d'Instagram la bona nova sobre l'embaràs i el part recent de la seva amiga. Sobre això, ja ha anat informant els seus tot aquest temps i per fi ha pogut celebrar que la seva amiga íntima ha ampliat la família. En una de les seves històries passades, quan es va anunciar l'embaràs, el seu missatge deia el següent.

«Feliç, seré tieta d'un bebè preciós, ara a estimar-lo molt. Enhorabona, amiga, t'estimo».

Passats els mesos, i tot just fa 24 hores, Rocío Flores ha compartit aquest missatge amb tots els seus seguidors anunciant la notícia més alegre d'aquest 2022.

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores està pletòrica per l'arribada del bebè | Instagram

«Ja és aquí el nadó de la casa. No us imagineu com és de preciós, em té enamorada». Al costat d'aquest missatge, la influencer hi afegia una sèrie d'imatges del nounat on es mostraven els seus peus i les seves mans.

La veritat és que la noia s'ha mostrat radiant d'il·lusió i ha ensenyat a totes les primeres hores de vida del seu 'petit nebot'. I fins i tot ha compartit el motlle amb la petjada de la seva mà i dels seus peus.

Bebè
Storie de Rocío Flores mostrant una foto del nadó | INSTAGRAM @ROTRECE

Així doncs, Rocío Flores ha demostrat una vegada més que seria tota una gran mare i que algun dia li agradaria viure aquesta experiència .Tot ique no hi ha intenció, de moment, de ser mare amb Manuel Bedmar, queda palès que té bona mà amb els nens petits.