Primer pla d'Eva González.

Eva González assumeix que el trencament serà difícil perquè ningú vol perdonar

Eva prefereix allunyar-se dels problemes i no donar explicacions

Eva González és la presentadora més popular d'Antena 3 i el temps ha demostrat que es mereix rebre les crítiques tan favorables que rep. La premsa del cor està pendent de tots els seus moviments, però ella fa grans esforços per no cridar l'atenció. El problema és que està relacionada amb una família molt mediàtica de qui tothom parla: els Pantoja.

Eva González sap perfectament que el seu cunyat Kiko Rivera no té contacte amb Isabel Pantoja des de fa dos anys. El DJ suposadament va descobrir que la seva mare l'havia enganyat i, des de llavors, ha anat a una infinitat de platós. El seu discurs sempre és el mateix: assegura que la cantant li ha robat milions d'euros i vol recuperar-los.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Eva González ja sap què ha passat amb el seu cunyat | Catalunya Diari

Eva té contacte amb Kiko perquè el sevillà adora Cayetano Rivera, els germans estan molt units i gaudeixen d'una complicitat especial. Per això,la presentadora entén que els reporters li preguntin pel conflicte que Isabel Pantoja manté amb el fill. És possible que tingui informació privilegiada, però no revelarà cap dada compromesa.

Eva s'ha guanyat el respecte de tots perquè mai no ha tingut una mala resposta per a cap periodista, té una educació brillant. Tant ella com el seu marit han marcat uns límits clars i no estan disposats a traspassar-los: volen protegir-ne la intimitat. Per aquest motiu, no venen exclusives ni parlen de temes que els podrien donar molts diners.

González ha assumit que la ruptura entre Kiko i Isabel serà dolorosa perquè cap dels dos no està disposat a perdonar. El músic assegura que la seva mare li ha fet perdre molts diners i la cantant promet que tot és mentida. Recentment, ha passat una cosa que els ha distanciat encara més i sembla impossible que aconsegueixin oblidar el passat.

Eva González ha demostrat estar a l'altura

Eva té una gran experiència al món de l'espectacle, de fet, s'ha convertit en el rostre més influent del moment. Tots els programes que presenta arriben a unes dades fantàstiques i qualsevol cadena estaria encantada de treballar amb ella. De moment, es quedarà a Antena 3, ja que sap que, des d'allà, pot protegir més la vida privada.

Fotomuntatge d'Eva González i Cayetano Rivera
Eva González sempre ha protegit el seu marit | Catalunya Diari

González té una clara opinió sobre el que ha passat, però mai no la farà pública perquè per a ella el respecte és fonamental. Entén que el seu cunyat Kiko necessita tranquil·litat i no serà ella qui alimenti la tensió que hi ha al voltant d'Isabel Pantoja. La cantant també té problemes amb Cayetano, ja que es nega a donar-li part de l'herència de Paquirri.

La comunicadora ha resolt el conflicte de meravella, ja que ha quedat bé amb les dues parts: amb la família i amb els mitjans. Quan li pregunten sobre la ruptura entre Kiko i Isabel,  passa pàgina, però amb una gran destresa. Sempre fa declaracions perquè entén que els reporters només estan fent la seva feina, però no participa en aquest joc.

Eva González sap què sent el seu marit

Eva coneix millor que ningú Cayetano Rivera, que tampoc se sent còmode compartint la seva vida amb el gran públic. Alguns mitjans asseguren que s'ha distanciat del seu germà Francisco, però ell no ha entrat a confirmar ni desmentir la història. Sap que pararan de parlar-ne tard o d'hora i que el seu silenci l'ajudarà a demanar respecte en un futur.

González és una gran presentadora, no necessita aprofitar-se de la fama de la família per cridar l'atenció dels espectadors. Els crítics auguren que té un camí brillant a fer, ja que és impossible trobar algú que en parli malament. Tothom sap que té el que es mereix: el respecte i l'afecte de tots.