Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Albert Rivera, impactat en veure com està actualment Malú

El polític ha estat testimoni de l'entrevista que ha concedit la seva parella

Des de l'any 2018, Albert Rivera té una consolidada relació amb la cantant Malú, encara que molts pensen que estan a punt de trencar.

La veritat és que, últimament, els mitjans han assegurat que la parella podria haver trencat, però res més lluny de la realitat. I és que tots dos estan més feliços que mai, de fet, encara que no se'ls vegi junts públicament, han demostrat que el seu amor segueix intacte.

A més, l'any 2020 es va reforçar encara més la seva relació quan van donar la benvinguda a la seva primera filla en comú, Lucía Rivera. De fet, justament respecte a la nena, la dona d'Albert Rivera s'ha confessat com mai sobre la maternitat.

Albert Rivera
El polític ha vist que l'artista ha parlat alt i clar sobre la relació que hi té | Europa Press

Malú se sincera com mai sobre la seva vida privada

No hi ha dubte que Albert Rivera travessa una època excel·lent en el terreny sentimental. La veritat és que a tothom l'ha sorprès que fos així perquè estaven convençuts que la parella havia posat fi a la seva bonica història d'amor.

No obstant això, Luis Rollán, amic de Malú, va desmentir els rumors a Viva la vida. «Rotundament no. A mi m'ha sorprès moltíssim totes les notícies que s'han explicat, les dades i les teories», explicava.

Després de la seva intervenció en aquest format, les declaracions del col·laborador es van acabar de confirmar del tot quan Malú va ser vista amb el polític a Lanzarote. És més, el destí que van escollir va ser per un motiu. I és que la cantant gravaria un episodi de la sèrie documental Acoustic Home, d'HBOmax.

D'aquesta manera, la parella es va allotjar a l'hotel 'Fariones' i ja s'hi van quedar a gaudir dels dies que tenien de descans. D'altra banda, Albert Rivera està feliç que la seva dona estigui arrasant a cada província que ofereix un concert.

Per aquesta raó, a la cantant li estan sorgint diverses oportunitats laborals. Entre elles, concedir una entrevista per a La Vanguardia per aclarir alguns temes de la seva vida, inclosa la suposada crisi amb el polític.

Això sí, també ha parlat de la seva filla, Lucía, i la seva faceta com a mare. «Vaig compondre Tejiendo alas estant embarassada. Amb aquesta cançó va començar la meva vida: abans tenia la meva carrera, però una vida que en realitat mai vaig arribar a viure. La meva filla m'ha omplert la vida de primeres vegades», començava dient.

«Sempre he estat preocupada per la meva feina, la meva carrera, la música… La inversió de la meva vida era que tot fos perfecte. A la meva escala avui el primer és la meva filla, després la meva filla, la meva filla, la meva filla, un abisme i, a continuació, el següent important», deia la cantant entre rialles. «M'ha canviat la vida radicalment; ser mare et treu totes les ximpleries d'un cop de ploma», confessava emocionada.

D'altra banda, respecte a la seva gira per Espanya, ha revelat que té «moltes ganes que s'apaguin els llums i comenci el xou», i per això està «emocionada». De fet, admet que ho sent així perquè els anys anteriors li havia resultat impossible fer concerts, sobretot per una lesió que va patir.

«Sempre he fet esport, càrdio, però entre la lesió, l'embaràs… No obstant això, quan pujo allà, hi ha alguna cosa que em posseeix i puc amb tot», explicava. De manera que ha deixat força clar que, tot i que va estar un temps sense estar al món de la música, ara ha tornat amb molta més força que mai.

Albert Rivera, en xoc per les paraules de la seva parella

Albert Rivera és un testimoni clar de la felicitat que sent Malú en aquesta època de la seva vida. I és que la cantant ha demostrat que està passant un bon moment respecte a la seva trajectòria professional.

«Ara gaudeixo del que faig i no pateixo per l'exigència i un perfeccionisme de vegades malaltís», revelava. Això sí, tampoc es pot queixar de la seva vida sentimental perquè la mateixa cantant ha deixat clar l'assumpte de la suposada crisi que estava travessant amb el polític.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
L'artista està feliç amb la família que ha format | GTRES

Amb molt d'humor, així ha explicat la xicota d'Albert Rivera què pensa sobre el tema. «Al principi sí que al·lucines amb el que arribes a llegir, però una no es pot desgastar entrant en tot», començava dient.

«Les parelles no som llapis, sinó parelles. Si cada vegada que llegeixo que… estaria així tota la vida», explicava entre rialles. Però, per si no n'hi hagués prou amb aquesta demostració que tot marxa vent en popa amb el català, Malú va declarar el següent: «Estic sent més feliç que en tota la meva vida».