Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco fa enfadar Ana Rosa Quintana en recordar-li el seu menyspreu

Marta Riesco deixa en evidència els seus antics companys

Marta Riesco ha tornat a recordar els durs moments que va passar quan es va fer pública la seva relació amb Antonio David. La reportera d'Ana Rosa publicava un vídeo al seu Instagram on recordava com els seus companys van convertir la seva vida en un infern.

No es va pensar mai que seria víctima de tant de menyspreu. De fet, arran d'això va haver d'abandonar la seva feina pels problemes mentals que va desenvolupar en conseqüència. Ara, mesos després d'allò i quan sembla ser feliç al costat de l'exguàrdia civil, Marta torna a caminar i a victimitzar-se davant dels seus seguidors.

Marta Riesco recorda el menyspreu que va viure per part dels seus companys

Marta Riesco fa diversos mesos que està apartada de la seva feina com a periodista. Des de la famosa, i inexistent, conversa amb Rocío, la reportera ha estat relegada. Ja no es parla ni de la seva relació als programes de Telecinco, però la periodista més intrèpida de Mediaset es nega a caure en l'oblit.

Per això, al seu compte d'Instagram s'ha creat el seu propi espai d'entrevistes sota el nom d'El columpio de Marta. És aquí on la parella d'Antonio David ha tornat a recordar el malson que va viure quan es va destapar la seva relació amorosa.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco recorda com de malament la van tractar els seus companys | Mediaset

Va arribar a estar tan malament que, per prescripció mèdica, va haver d'abandonar la seva feina fins a dues vegades. «Jo estava al·lucinant perquè la meva mare em va prohibir la tele, les xarxes socials, me'n recordo que estaven informant sobre el comunicat del metge», ha explicat.


«Ara ric, però ho vaig passar molt malament, ningú parlava bé de mi no», recorda. «No hi havia descans, tothom havia de parlar malament, si no, no feien diners», va assenyalar posant en relleu el paper que la seva pròpia cadena va jugar en el seu malestar.

Marta posa en evidència Telecinco i com els que es pensava que eren els seus companys van contribuir al seu desprestigi professional.Potser, es va oblidar del grau de responsabilitat dels seus propis actes davant de la notícia del seu festeig amb l'ex d'Olga Moreno. Però, per a ella, els màxims culpables són els seus companys, que es van entossudir a dinamitar la seva història d'amor i la seva carrera professional.

Marta Riesco reconeix que s'ha quedat sense amics

La vida de Marta Riesco ha fet un gir de 180 graus. De reportera d'Ana rosa ha passat a publicar la seva vida i estilismes al compte d'Instagram. Ja no s'ha d'aixecar a les cinc del matí ni fotografiar-se als banys de Telecinco.

Ara viu una vida d'influencer patrocinada per les marques que hi volen col·laborar. Del seu passat al programa matinal de Telecinco pràcticament no li queda res més que el record. Marta confessa haver perdut moltes amistats del seu pas per Ana Rosa així com d'altres programes on va treballar.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Ana Rosa Quintana
Marta Riesco confessa que durant el temps que ha estat al 'Programa de Ana Rosa' ha perdut amics | Catalunya Diari

«Jo he perdut moltes amistats que, en el fons, sabia que no eren amics, molta gent que em pensava que era companya meva no ho ha estat», explicava. La seva decepció amb part del seu antic equip és evident, ja que considera no es va portar bé amb ella quan ella més els necessitava.

Tal com ella ha repetit en nombroses ocasions, la seva passió és el periodisme, i ara ha pogut recuperar aquesta afició després de mesos inactiva. Fa una setmana, es va estrenar a Ya es verano, programa substitut de Viva la vida i nova aposta per als caps de setmana a Telecinco.

Allí va tornar a enfundar-se el seu vestit de reportera de carrer i, micròfon a la mà, es va llançar a la seva nova aventura. Això sí, va voler deixar clar a les seves xarxes que el seu lloc a Ana Rosa seguia intacte. «No vol dir que hagi deixat  AR, vol dir que segueixo sumant», a veure si al setembre es manté així.