Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira, en xoc després que s'hagi revelat el problema íntim: relació liquidada

Yulen es mostra sorprès per les darreres notícies

Yulen Pereira confessa estar molt enamorat d'Anabel Pantoja. De fet, quan va finalitzar la seva estada a Hondures va esperar amb impaciència per ella. Tot i això, el retrobament a Espanya va resultar molt fred, amb una salutació que pràcticament semblava d'amics.

Però l'esportista ha anat coneixent nous detalls sobre la seva noia. En concret, era María Patiño qui revelava a Sálvame un problema sexual que hauria patit la col·laboradora i la seva anterior parella. De fet, aquell contratemps els va portar a trencar la relació, va afirmar.

Es tracta d'una cosa molt seriosa, del qual estaria molt pendent Yulen. I és que no voldria fer un pas més en la relació fins a conèixer la versió oficial dels fets.

La presentadora explicava que la neboda de la 'tonadillera' «no s'enfadarà perquè ella no m'ho ha explicat. Quan traeixo algú és quan em fan una confessió en privat», va començar justificant-se. Així, preparava el terreny per a la notícia que deixaria anar.

La presentadora de Socialité va assenyalar que «un dels problemes que hi havia al matrimoni amb Omar era una falta notable de desig entre les dues parts». Tot seguit, es va preguntar si és possible què «el desig es pugui reactivar». Una qüestió a la qual admetia que «no ho sé, aquí em quedo».

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Yulen Pereira, amb la seva xicota al plató | Telecinco

Per primera vegada treien a la llum un dels motius que va empènyer la parella a separar-se. No obstant això, encara queda conèixer l'opinió dels dos protagonistes d'aquesta història. El més probable, però, és que després de diversos anys junts se'ls apagués la flama de l'amor.

En qualsevol cas, el que és evident és que entre ells hi continua havent molt d'afecte i admiració. Així es va poder comprovar fa uns dies durant el retrobament a Déjate querer. S'havien de dir coses, però, de moment, les portes de la reconciliació es mantenen tancades.

Mentrestant, Yulen Pereira ha intentat passar el màxim temps possible amb la seva noia. Encara que la 'influencer' ha tingut una agenda molt atapeïda entre compromisos professionals i trobades amb amics, durant uns dies la parella va compartir un luxós àtic al centre de Madrid.

Finalment, dimecres passat ella decidia desplaçar-se a Sevilla per visitar la seva família, que l'esperava amb moltes ganes. Això la va obligar a separar-se de l'esportista, amb qui estaria iniciant una relació formal.

En les seves intervencions davant dels mitjans, la col·laboradora es declara molt feliç i amb ganes de continuar coneixent el seu xicot. Això sí, adverteix que el millor és anar «a poc a poc» per no emportar-se decepcions.

Va patir molt després de separar-se d'Omar i ara no vol que es torni a repetir la mateixa experiència. Així que, prefereix prendre's la situació amb calma i deixar que sigui el temps el que posi les coses a lloc.

▶️ Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid

Yulen Pereira rep un aprovat al llit

Hi va haver interès per conèixer si Yulen Pereira i la seva noia havien intimat després del retorn de l'andalusa d'Hondures. A Sálvame se'n van fer ressò i Carmen Borrego va aportar una informació de gran valor.

«Anabel ha explicat a algú que les seves relacions íntimes amb ell les qualifica de 6 sobre 10. Però també ha dit que no li preocupa gens perquè ella li ensenyarà», va apuntar la tertuliana sabent que concedeix una gran importància al sexe.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel ha intentat aprofitar el temps al costat de Yulen | CatalunyaDiari

Sense cap dubte, aquestes paraules van provocar un gran enrenou al plató. Per exemple, Kiko Hernández es va mostrar crític en desvelar-se aquest assumpte. «Si està explicant el que li sembla el seu xicot al llit, és de molt poca vergonya», va afegir.

Yulen es prepara per a tot allò que l'espera. De moment, ja n'han dit que estava molt interessat a assolir la fama i que faria tot el possible per fer-se famós. Però, amb el pas de les setmanes s'aniran revelant les seves veritables intencions.