José Luis Gil a un 'photocall'

La fotografia de José Luis Gil abans del seu ictus que trenca el cor

José Luis es continua recuperant de l'ictus que va patir

José Luis Gil continua sent molt present per als seus companys de professió. Durant els últims mesos han estat molts els que se'n van voler recordar i li van enviar missatges d'ànim. Desitjaven veure'l com més aviat millor als sets de rodatge.

L'intèrpret que dona vida a Enrique Pastor a La que se avecina va patir el passat 4 de novembre un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre. A hores d'ara encara està en ple procés de recuperació. Val a dir que l'evolució és bona, però lenta.

Nou mesos després, cal destacar l'última foto que José Luis va penjar al seu compte d'Instagram i que no passa desapercebuda per a ningú. La publicació era del 30 d'octubre i hi apareixia amb un bon amic del repartiment, Jordi Sánchez.

Totes les alarmes van saltar aquell fatídic dia de novembre quan l'actor va haver d'ingressar a l'Hospital Nuestra Señora del Rosario, a Madrid. Va ser tot un cop per als seus familiars, però també per als seus seguidors i companys. Tan aviat com es van assabentar de la notícia van lamentar el que havia passat i li van transmetre les seves paraules d'ànim.

Havia estat un cop molt dur, que requeria molta paciència. La seva filla Irene va assenyalar poc després que operessin al seu pare que «la família agraeix la professionalitat i la qualitat humana de la clínica». Explicava que «confien que la rehabilitació, el temps i l'acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació».

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil encara s'està recuperant de l'ictus | Europa Press

La temporada que ve de la sèrie de Telecinco en què treballa ja ha estat gravada, però sense ell. Confien que torni com més aviat millor. i l'esperen amb els braços oberts i amb un lloc reservat a la producció.

José Luis Gil va voler recordar el seu company de repartiment, Jordi Sánchez, Antonio Recio a La que se avecina, poc abans d'emmalaltir. Ho va fer a través de les xarxes socials, on va compartir una imatge de tots dos junts i un missatge molt emotiu.

«Tant de bo es repeteixi aviat, estimat Jordi. Sempre és un plaer, però en aquests temps més si és possible. Una forta abraçada», desitjava al seu col·lega.

No s'ha d'oblidar que el català també va travessar un moment de salut molt delicat després de ser víctima del coronavirus. Va romandre un llarg període a l'hospital recuperant-se de la malaltia i, fins i tot, en algun moment es va arribar a témer per la seva vida.

Ningú s'esperava que quatre dies després d'aquella foto un ictus afectaria l'actor que interpreta Enrique Pastor. Va ser un cop duríssim per a la professió, que encara no s'ho acaba de creure.

Aquesta darrera publicació continua tenint actualment multitud de respostes diàriament. Els seguidors li transmeten els seus missatges de suport perquè es restableixi com més aviat millor.

José Luis Gil, molt estimat pels seus col·legues

José Luis Gil ha comprovat els últims mesos com els seus companys n'estaven molt pendents. Loles León confirmava fa poc que «està millor, però vaja, va a poc a poc, però està millor». Es coneixen des de fa molts anys, des que van coincidir a Aquí no hay quien viva.

«Tant de bo es recuperi aviat», desitjava l'actriu. Una altra col·lega del repartiment, Cristina Medina, també es va voler pronunciar sobre la seva situació. Fins i tot en alguna ocasió se li va escapar alguna llàgrima quan en va parlar.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
Els companys de José Luis Gil estan molt pendents de la seva salut | Mediaset

Ella acabava de recuperar-se d'un càncer i sabia tot el que implica superar un contratemps de salut. «No puc ni tan sols parlar. Està millorant, el que passa és que és un cop molt dur i quan estàs susceptible...», assenyalava Nines a la sèrie.

José Luis Gil també va rebre l'afecte de Carlos Latre. El va definir dient-li «mestre absolut. Espero que se'n surti , és una meravellosa persona i un meravellós company», va dir.