Risto Mejide en un plató de televisió

Risto Mejide confirma que la seva dona no farà el pas definitiu perquè té por

Risto comprèn la decisió

Risto Mejide està d'enhorabona. Després d'uns mesos qüestionat per les seves baixes audiències a Cuatro, sembla que Mediaset hi continua confiant per a la temporada que ve. A més, ho fa retornant a Mejide l'espai amb què el van donar a conèixer més enllà de la seva faceta de jutge implacable de talent shows.

Es tracta de Chester, el programa d'entrevistes on Risto s'asseia en un sofà i treia molta informació personal dels seus convidats. La promoció de la nova temporada de Cuatro inclou Chester entre les seves cartes. Per tant, tenim Risto per a estona.

Amb aquestes bones notícies, Risto ha passat uns dies de descans a Menorca tan relaxat i fresc com el veiem a la imatge següent:

Personalment, la seva relació amb Laura Escanes també va molt bé. Pocs apostaven per aquesta relació quan va començar fa més de sis anys. El 2017 es van casar, el 2019 va néixer Roma, la seva filla, i avui dia segueixen tan enamorats i feliços com al principi.

Risto Mejide i la decisió que condiciona la seva vida familiar

Risto Mejide va conèixer Laura Escanes quan ja era una influencer a les xarxes socials. La repercussió de les seves publicacions ha crescut molt amb el temps, arribant als 1,7 milions de seguidors a Instagram.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Risto Mejide i la seva dona, una relació que molts pensaven que no tindria futur | GTRES

Ell no es queda curt, també té 1,3 milions de fans. Laura es dedica a ser influencer al 100%. Això significa que la seva feina és a les seves xarxes i es basa en les campanyes i accions publicitàries que hi realitza.

Des que va néixer la seva filla Roma, la vida de Laura ha fet un gir de 180º, com ella mateixa ha explicat. La petita ha passat a ser el centre de la seva vida i això també ha condicionat la seva feina.

En aquest sentit, i ja que una de les bases per tenir credibilitat i influència és la naturalitat i la sinceritat, Laura té un dilema. Ha de publicar fotos i imatges de la seva filla Roma a les xarxes? La decisió que ha pres l'obliga a vigilar molt el que publica.

La filla de Risto Mejide no apareixerà a les fotos dels seus pares

Laura Escanes ha explicat a les seves stories el motiu pel qual ha decidit no publicar cap foto de la cara de Roma. En canvi, sí que ho fan altres conegudes influencers que han estat mares recentment.

«Valoro molt més el que guanyem no publicant ni ensenyant la seva cara que els likes, comentaris, etc.», ha dit Escanes. «A Instagram triomfa la vida personal de tots, és així... un casament, una casa, un embaràs , una separació, un fill. Això genera una interacció brutal a les xarxes. I si ho he notat sense ensenyar massa Roma no em vull ni imaginar...».

«Per mi és més important que ella creixi lluny de tanta exposició. Crec que no publicar res d'ella no va amb mi, no puc fingir que no existeix perquè és el meu món sencer. Cada vegada va creixent més, té més personalitat i publico i explico menys coses d'ella».

A més, la dona de Risto Mejide confessa una cosa que costa de creure: «no he fet mai una col·laboració pagada amb temes relacionats de nadons perquè no va amb mi tampoc. Però em dona tranquil·litat que pugui anar al cinema amb les seves amigues d'aquí a uns anys, per exemple , i saber que ningú la reconeixerà pel carrer perquè no saben com és la seva cara».

Risto i Laura són molt populars i saben que la fama té un preu. A l'hora de fer coses normals, per ells és més complicat, ja que els demanen fotos, autògrafs i els diuen coses, no sempre agradables. Laura ho té clar: «Si podem evitar això quan ella no estigui amb nosaltres, és un minipunt». A veure si ho aconsegueixen.