Primer pla José Antonio Avilés

José Antonio Avilés consuma la traïció sobre Emma García: ja té nova feina

José Antonio Avilés podria formar part d'un altre programa

José Antonio Avilés va quedar-se sense feina després de la cancel·lació de Viva la vida. Durant molt de temps va estar treballant com a col·laborador al programa d'Emma García, una etapa que ja ha arribat al final. L'agraïment a tants anys de confiança ho va demostrar públicament a les seves xarxes, com també el seu desig de continuar treballant a la televisió.

Un desig que es podria fer realitat després del pas que va fer ahir dimecres 3 d'agost. Un moviment inesperat que podria suposar l'avantsala d'un nou destí professional. Avilés va entrar en directe a Sálvame per posar a disposició del programa la seva tasca periodística i va deixar oberta la porta a col·laborar a l'espai de les tardes de Telecinco.

José Antonio Avilés no perd el temps i ja busca feina

José Antonio Avilés està gaudint de les seves vacances, però sense deixar de banda la situació professional per la qual travessa. Conscient que la seva etapa a Viva la vida ha arribat al final després de la cancel·lació del format, toca buscar una nova feina.

Molts dels col·laboradors de l'espai presentat per Emma García s'han quedat sense feina. Mentre alguns aprofiten l'estiu per descansar i replantejar-se el seu futur, Avilés ha començat a passejar-se per altres programes.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés podria fitxar per 'Sálvame'. | Telecinco
 

No hi ha temps per perdre i encara menys per deixar que altres ocupin el seu lloc, és per això que el cordovès va anar directe a l'únic espai on podria encaixar. Sálvame és la seva salvació i s'hi ha aferrat com un nàufrag.

Per això la seva intervenció telefònica al programa de Telecinco va aixecar molta polseguera. Tot i que col·laboradors com Carmen Borrego, Terelu o Kiko Matamoros tenen informació de primera mà sobre Ana María Aldón, Avilés va voler aportar el seu gra de sorra.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
José Antonio Avilés podria ser el nou col·laborador. | Mediaset
 

A través del telèfon, va entrar en directe per, realment, no explicar res de nou que ja no s'hagués dit. De fet, va assegurar que la dona d'Ortega no li agafava el telèfon a ningú i es va descobrir que això no era cert. El que no feia la dissenyadora era agafar-li a ell.

Abans d'acomiadar-se, Matamoros va donar un cop de mà a favor de qui va ser el seu company i, entre rialles, va deixar caure el seu possible fitxatge. «Moltíssimes gràcies per la teva participació i a veure si et veiem aviat per aquest plató treballant, perquè ets un col·laborador de primera i aquí et necessitem», va comentar.

José Antonio Avilés, il·lusionat davant la seva possible tornada a la televisió

José Antonio Avilés es va sentir d'allò més afalagat després de la proposició que el seu company Kiko va llançar en directe als directors de Sálvame. No se sap si va ser una iniciativa del mateix Matamoros o tots dos ho havien planejat per posar Avilés al centre d'atenció.

El que està clar és que va ser el xicot de Marta López qui va fer que el cordovès entrés en directe. A més, va valorar la seva feina com a periodista, afirmant que havia donat exclusives molt importants durant la seva etapa a Viva la vida.

Foto de José Antonio Avilés.
José Antonio Avilés aprofita les seves vacances per buscar feina. | Instagram
 

Tot i això, s'apreciava en l'exsupervivent un cert to de broma i de mofa, de fet, Kiko Hernández no va dubtar a entrar en el joc. «Sí, que vingui, que hem de treure tota la merda que tens», deixava anar Hernández entre rialles. «Ens fas l'agost, eh, ens vindria genial», apuntava Rafa Mora.

Pot ser que aquesta trucada de José Antonio sigui el primer pas en el seu fitxatge per Sálvame i potser no és l'última vegada que intervingui. Ell mateix va confessar «no tenir cap rumb» i va expressar el seu desig d'«esperar que el telèfon soni de nou».

▶️ Enrique Ponce cuenta la verdad sobre su amistad con Luis Miguel tras su supuesto romance con Paloma Cuevas

Té clar que el seu futur està lligat a la televisió i no està disposat a desaprofitar cap oportunitat. Encara que això signifiqui acabar a Sálvame on, sens dubte, els col·laboradors trauran a la llum qualsevol cosa que tingui a veure amb la seva vida.