Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Ángel Muñoz somrient

Miguel Ángel Muñoz, preocupat pels problemes de parella en plena lluna de mel

Miguel Ángel Muñoz s'assabenta de tots els detalls

Miguel Ángel Muñoz està molt preocupat per un dels seus grans amics. En plena lluna de mel, un dels actors més reconeguts del nostre país i la seva dona han patit un contratemps important que no els ha deixat gaudir del viatge com els hagués agradat.

Ja han passat 20 anys des que aquest conegut intèrpret i Pablo Puyol van coincidir a la famosa sèrie d'Antena 3, Un paso adelante. Durant els tres anys que la ficció es va mantenir en antena, aquests dos artistes van aconseguir iniciar una bonica amistat.

Miguel Ángel Muñoz, Mónica Cruz i Pablo Puyol en 'Un paso adelante'
Miguel Ángel Muñoz va coincidir amb Pablo Puyol en 'UPA'. | Europa Press

Tant és així que, després de tot aquest temps, aquests dos actors han continuat mantenint el contacte. Ara, Miguel Ángel Muñoz acaba d'assabentar-se de l'últim problema que ha tingut el seu company de professió.

Fa uns dies, Pablo Puyol i Beatriz Mur es van donar el 'sí, vull'. Després de la seva esperada boda, tots dos van posar rumb a Mèxic per començar la lluna de mel. Tanmateix, allò que menys s'esperava l'artista és que les vacances s'havien de veure truncades per un problema del passat.

L'amic de Miguel Ángel Muñoz explica els detalls

Miguel Ángel Muñoz, per fi, ha pogut conèixer tots els detalls d'aquest viatge truncat. Tot i que no és la primera vegada que Pablo Puyol viatja a Mèxic, ara ha tingut un problema amb les autoritats del país.

Aquest dimecres, 3 d'agost, la revista ¡Hola! ha publicat una entrevista on l'artista ha explicat per què li van denegar l'entrada. Segons sembla, el van acusar d'haver falsificat certa documentació per obtenir el visat de treball a l'època en què va estar vivint allà.

«No vaig tenir cap problema, no hi havia cap delicte ni res semblant, simplement, hi havia un error en el visat de treball que vaig obtenir fa anys per treballar a Mèxic», ha assegurat l'amic de Miguel Ángel Muñoz.

«A mi ningú em va notificar res, jo hi vaig estar treballant un any i, per això, vaig anar tranquil·lament. Ara, ho hauré d'aclarir i arreglar per si algun dia he de tornar, encara que no em ve gens de gust».

Primer pla de Pablo Puyol
L'amic de Miguel Ángel Muñoz està molt enfadat. | GTRES

Pablo Puyol ha volgut deixar molt clar que, en cap moment, ningú no el va informar d'aquesta suposada irregularitat; ni a l'hora de treure els bitllets ni quan va estar treballant a Mèxic. «Jo no en sabia res perquè, per entrar a Mèxic, no fa falta cap mena de visat si ets espanyol, llevat que vagis a treballar, com va ser el meu cas fa uns anys».

Després de deixar aquest punt aclarit, el company de professió de Miguel Ángel Muñoz ha volgut compartir amb la revista com van passar les coses. «Ens van tenir allà unes hores, em van interrogar i ens van ficar en un avió de tornada», ha confessat l'actor, després d'assegurar que la seva dona no s'ho va prendre gaire bé.

«Al principi, Beatriz s'ho va prendre molt malament, però va estar amb mi a la reunió i va poder comprovar que ni jo tenia responsabilitat, ni tenia sentit allò que ens estava passant. Va transcendir que el problema pel qual no ens deixaven entrar era un problema pel visat de feina de fa cinc anys».

Finalment, la parella ha decidit celebrar la lluna de mel per la geografia del nostre país. «Vam fer un viatge per l'Algarve i el cap de Gata, que va ser meravellós», ha assegurat l'actor.

Quant al fet de prendre mesures legals, l'amic de Miguel Ángel Muñoz ha estat molt clar. «Sí, sobretot per com van tractar la meva dona, perquè contra ella no tenien res, només contra mi, i la van aïllar i la van incomunicar igualment. Ella sí que hi podia haver entrat, però, com va venir amb mi, la van tractar com si fos una delinqüent».