Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raphael

Raphael, inquiet en descobrir què fa Amelia Bono mentre tothom dorm

Raphael revela a què es dedica la seva nora quan ningú l'observa

Raphael està satisfet després de veure que el seu fill ha trobat de nou la felicitat amb la seva dona, amb qui havia estat més d'una dècada. El cantant sap que Amelia Bono i el seu fill Manuel van passar per una crisi molt profunda. Una crisi que va fer que fa un any separessin els seus camins després de tretze anys de casats i quatre fills en comú.

La veritat és que la parella, després de l'esmentada ruptura, donava certs senyals en els últims mesos que una reconciliació podria produir-se per a alegria de Raphael.

Això sí, no ha estat gens fàcil aquesta separació del productor musical. I és que, tant Amelia com Manuel, semblaven un matrimoni feliç fins que va sortir a la llum aquella notícia que va deixar gelats tothom.

Raphael ja sap a què es dedica la dona del seu fill Manuel

Per sort, la situació es va reconduir i tots dos han cregut convenient que s'havien de donar una oportunitat. Així ho anunciava la mateixa Amelia als reporters de premsa abans de començar l'estiu. «Estem molt feliços, estem molt bé i ara encara millor», afirmava.

«És clar que Manuel és l'home de la meva vida», deia orgullosa la nora de Raphael. Després de tornar a estar junts, els pares de Jorge, Jaime, Manuel i Gonzalo han passat un estiu familiar amb els seus fills. Això sí, no sense gaudir abans d'uns dies en parella a l'illa d'Eivissa.

Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.
Amelia Bono i Raphael| CatalunyaDiari

«Tant de bo això no s'acabi mai», deia el missatge d'Amelia Bono a les seves xarxes després de pujar una foto amb el seu marit que confirmava que l'amor havia triomfat una vegada més.

Mentrestant, l'exjurat Operación Triunfo ha estat molt més discret i s'ha mantingut al marge pel que fa a les fotos al seu compte d'Instagram. Tot i que gaudeixen d'un llarg estiu carregat de plans, el fill de Raphael sempre deixa la seva dona que publiqui el que vulgui sobre les seves vacances.

La nora de Raphael, més atrevida que mai després de tornar amb el seu marit

La veritat és que durant aquest any en què oficialment no han estat junts, tots dos han mantingut una relació molt cordial. De fet, han seguit veient-se pel benestar dels seus fills.

La 'influencer', que feia un temps que era més discreta al seu compte d'Instagram, seguida per més de 438.000 seguidors, ha tornat a la càrrega. Ha gravat el fill de Raphael, per exemple, mentre dormia una migdiada plàcida.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
Manuel Martos i Amelia Bono tornen a estar junts | EP

«Mentre dormen, jo maquinant de les meves», avisava en to jocós la seva legió de seguidors. La realitat és que Amelia s'ha erigit en una influència en tota regla. I especialment al món de la moda.

La realitat és que els models s'esgoten a les webs de les marques que sol promocionar la filla de José Bono. Així, hi ha noves marques que volen treballar-hi d'un temps ençà.

La nora de Raphael està cada dia més sol·licitada

A més, a les seves xarxes socials, ella promulga la vida sana. Sí, perquè el tant el menjar com l'exercici físic sempre tenen un lloc en aquest espai virtual. Aquesta vida que porta li val per no haver de ser tractada amb medicació pel trastorn que pateix des de fa temps.

Estem parlant del trastorn per dèficit d'atenció hiperactivitat. Un problema que ella va revelar als seus seguidors i que ha fet que els seus fans virtuals encara l'estimin més per aquest fet.

A tots ells els encanta la naturalitat que mostra cada vegada que publica algun 'post' o 'stories' al seu compte d'Instagram. I la veritat és que el seu nombre de seguidors segueix creixent de manera progressiva.