Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marc Ribas durant un programa de Joc de Cartes a Barcelona.

Marc Ribas s'obre en canal i revela el moment que el va estar a punt d'enfonsar

El presentador de 'Joc de Cartes' ha revelat un dels moments més durs de la seva vida

Torna l'estiu i torna un dels programes amb més audiència de TV3. Ahir la nit s'estrenava la nova temporada del Joc de Cartes i ho feia buscant el millor restaurant de guia turística de Barcelona amb uns concursants que no han deixat indiferent ningú.

El concurs que enfronta els restaurants de Catalunya començava així la seva sisena temporada i el seu presentador, Marc Ribas, va anar ahir a la tarda al Tot es mou Estiu per parlar de la clau de l'èxit del programa.

Imatge de Marc Ribas durant el Joc de Cartes.
Marc Ribas presenta la nova temporada del 'Joc de Cartes'. | TV3
 

Marc Ribas revela el moment més dur de la seva vida

Després de referir-se als restaurants i les experiències gastronòmiques amb què podran gaudir els seguidors del programa aquesta nova temporada, ha parlat sobre un tema força complicat.

I és que la pandèmia de la Covid-19 va deixar conseqüències en molts dels sectors del país i dos dels més afectats van ser el de l'hostaleria i la restauració. D'aquesta manera, el presentador ha revelat que va tenir molts problemes. «Vam haver de demanar ICOS i tot això significa haver-los de pagar i anar reajustant tot», començava.

Fins i tot, ha admès que un dels seus restaurants va haver de tancar. Es tracta d'un que tenia a Barcelona, el Panot. «Aquest va caure i després l'equip es desfà. He intentat recuperar el que he pogut, però clar, es desfà i hi ha una pèrdua de diners», ha explicat.

Marc Ribas
El cuiner va haver de tancar un dels seus restaurants per la pandèmia. | TV3

Tanmateix, ha assegurat que el que més mal li ha fet ha estat la pèrdua del projecte i el patiment dels treballadors. «Hi ha hagut una època de molt poca motivació. Ha sigut difícil motivar els equips. He hagut de remar molt fort», declarava. «I quan ja semblava que estàvem sortint del forat, llavors ells han hagut de remar per motivar-me a mi».

Continuarà a la tardor

La nova temporada del concurs de restaurants de TV3 promet. I és que el seu presentador revelava que la sisena temporada del Joc de Cartes s'allargarà més enllà de la tardor. Sobre què veurem, Marc Ribas es plantejava: «Què és el que podem fer aquest any que no hàgim fet? Doncs ho hem fet».

A més, podrem veure un episodi on se'n van de càmping. «Jo pensava que seria molt més senzill el que pot semblar el menjar en un càmping i es complicaven molt», explicava.