Primer pla de Begoña Gómez.

Begoña Gómez, caçada gaudint d'una passió secreta amb el marit de Belén Esteban

Begoña Gómez se'n va de concert amb Miguel Marcos i altres cares conegudes

Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, ha mantingut sempre un perfil discret. Tot i això, darrerament, l'hem vista tenir més protagonisme arran de la cimera de l'OTAN. Va exercir com una estupenda amfitriona de tots els actes que van tenir lloc a Madrid a finals de juny.

A més de ser una meravellosa primera dama, Begoña Gómez també té temps per divertir-se com tots els altres. Recentment, l'hem vista gaudir d'allò més bé de l'espectacle de què tothom parla: el concert de Rosalía en la seva gira per Espanya.

Imatge de Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez.
Begoña Gómez va ser una bona amfitriona de la cimera de l'OTAN. | Europa Press

Begoña Gómez: una 'motomami' més

El fenomen Rosalía no entén edats, sexes ni posició social. Per a mostrar-ho, només cal fixar-se en el perfil de les diferents celebritats que assisteixen als seus concerts. Entre elles, és clar, Begoña Gómez.

Pel que sembla, la dona de Sánchez és una entusiasta de la música. El 2019, ja la vam veure acudir al concert que la banda britànica Muse va fer al Wanda Metropolità. A aquest concert de rock no va anar sola, ja que anava ben acompanyada per les seves filles Carlota i Ainhoa.

Així mateix, també és una assídua al festival de Benicàssim.

En aquesta ocasió, per al Motomami World Tour, Begoña Gómez va compartir l'experiència amb la secretària de Cultura i Esport de l'Executiva Federal del PSOE, Manuela Villa. Les dues dones van agafar lloc a la zona de la grada i, per descomptat, van ballar al ritme de Bizcochito, Chicken Teriyaki o Despechá.

El que no sabia Begoña Gómez és que al Wizink Center de Madrid compartia espai amb Miguel Marcos. Qui pensava que el marit de Belén Esteban i la dona de Pedro Sánchez tinguessin tant en comú?

Pluja d'estrelles al Wizink Center

A més de Miguel i Begoña Gómez, també van assistir al concert Belén Esteban i Pedro Almodóvar. Aquests dos darrers van protagonitzar una polèmica recentment a causa d'una foto que la princesa del poble va pujar a les xarxes.

Imatge 'selfie' de Rosalía, Belén Esteban i Pedro Almodóvar
Belén Esteban al concert de Rosalía amb Almodóvar. | Instagram: @BELENESTEBANMENDEZ

En una foto on sortia Rosalía, Belén i Almodóvar, la de Paracuellos va tallar el cineasta per sortir únicament amb la seva artista preferida. Cosa que, per descomptat, va ser molt criticada a les xarxes i que Esteban va haver d'aclarir en la seva primera entrevista després de la seva caiguda.

Segons ella, va ser una qüestió pràctica perquè volia sortir bé. Precisament, l'única fotografia en què es veia maca era en aquella que compartia amb el director de cinema. Així que no va dubtar a retallar Almodóvar perquè semblés que estava posant tota sola amb Rosalía.

A Miguel, Begoña Gómez i companyia hem de sumar molts altres rostres coneguts que ho van donar tot al concert. Georgina Rodríguez i els seus fills, Marc Márquez, Miguel Ángel Muñoz, Rosy de Palma, Jedet, Pedro Pascal, Joaquín Cortés, Chanel, Anne Igartiburu i Vicky Martín Berrocal tampoc no se'l van voler perdre.

El fet que una artista espanyola tingui la capacitat d'ajuntar en un mateix espai personatges tan rellevants i diferents és increïble. Sens dubte, un èxit més de la cantant catalana que està vivint un dels moments més dolços a la seva carrera artística.

Quina serà la propera parada musical de Begoña Gómez? Tant ella com el seu marit inicien unes vacances merescudes. La parella amb les seves dues filles i la seva gosseta posen rumb a Lanzarote per gaudir de la tranquil·litat de l'illa fins a finals d'agost. Serà llavors quan Pedro Sánchez reprengui les seves responsabilitats al capdavant del govern.