Foto de Makoke amb ulleres de sol.

Makoke reconeix que la notícia del bebè és certa: té la prova definitiva

Makoke està encantada amb els canvis que hi ha a la seva família

Si bé Makoke és una de les cares més cotitzades de la crònica social, no té per costum parlar de la seva vida privada. És cert que ha concedit entrevistes, encara que el temps li ha ensenyat a guardar certs secrets. Tanmateix, els problemes amb el seu exmarit no deixen de créixer i s'ha adonat que el millor és mantenir un perfil discret.

Makoke comparteix la seva vida a les xarxes socials, però hi ha certes coses que no publica per protegir la seva família. Molt poques vegades parla de la seva persona preferida, tot i que recentment n'ha fet una excepció. Ha reconegut que el seu fill té un talent ocult: sap tocar el tambor millor que ningú, gaudeix d'una gran destresa.

Imatge d'Anita Matamoros amb Javier Tudela
Makoke compta amb el suport dels seus fills | Europa Press

Makoke s'ha trobat amb Omar Montes en un aeroport mentre estava amb el seu net i el cantant no ha trigat a agafar la criatura. És una de les poques ocasions que l'andalusa publica contingut del menor, però ha valgut la pena. Volia que els seus seguidors en gaudissin perquè és un xaval fantàstic i s'assembla molt al seu pare.

La tertuliana sap que no hi ha marxa enrere: ha publicat un vídeo del nen i la reacció del públic n'ha provat les sospites. Tothom vol saber-ne més, els periodistes estan començant a investigar i els mitjans s'han fet ressò de la notícia. Javier Tudela no té motius per estar preocupat, ja que tot allò que s'està explicant és bo.

Makoke sap que per les xarxes està circulant una prova que no la deixa en bon lloc. Segons publiquen diversos mitjans, ha entrat a la llista oficial de morosos d'Hisenda i la seva situació econòmica és preocupant. El programa on treballava s'ha acabat i ningú sap què passarà amb el seu futur laboral, però ella no ha perdut l'esperança.

Makoke compta amb el suport de la seva família

Makoke sap que tard o d'hora haurà de donar explicacions, però, de moment, ha preferit gaudir de l'estiu. Passa llargues temporades a Eivissa, tot i que ha tornat a Madrid per estar amb el seu net, a qui potser porta a alguna platja paradisíaca. El petit està gaudint molt, ja que el nivell de vida de la família continua sent igual d'envejable.

Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke
Makoke té molts problemes amb el seu exmarit | Catalunya Diari

L'andalusa és plenament conscient que la seva carrera televisiva pot acabar en qualsevol moment, per això, ha actuat ràpid. Fa uns anys, va muntar una empresa i la veritat és que està obtenint bons resultats, per això els seus ingressos extres. Viu en un luxós habitatge situat a la millor zona de Madrid i no es priva de res, així que el seu negoci ha de funcionar bé.

Kiko Matamoros va explicar que els pares de Makoke eren molt coneguts a Màlaga, suposadament tenien molts diners. Així que hi ha la possibilitat que la tertuliana hagi heretat part del patrimoni, d'aquí el seu elevat ritu de vida. Potser no té la necessitat de treballar a la televisió, encara que el primer que hauria de fer és solucionar el tema d'Hisenda.

Makoke està vivint una segona joventut

Makoke prefereix no explicar com estan els seus comptes perquè considera que és una cosa que només li pertany a ella. Per això, prefereix gaudir del seu nou xicot, escapant-se a Eivissa amb ell sempre que en té ocasió. Abans de fer una nova excursió, però, ha confirmat que això del seu net és cert: té una gran passió per la música.

La col·laboradora també treballa a les xarxes socials i publicar contingut del fill de Javier l'ha ajudat a tenir més interacció. Està encantada amb els seus seguidors, ja que sempre estan amb ella i no la jutgen per les decisions. Té molt poder, i per això, sap que Telecincono trigarà a trucar-li per posar una nova oferta a sobre de la taula.