Antonio David Flores

Antonio David Flores parla del seu primer net i confirma les seves sospites

Rocío Flores té clares les seves prioritats

Antonio David Flores no ha quedat en gaire bon lloc com a marit. Als documentals que protagonitza la seva exdona, el pinten com un «maltractador», sempre darrere dels problemes que ella ha tingut durant més de vint anys.

Aquesta descripció d'Antonio David contrasta amb l'opinió que en tenen els fills. Tant Rocío Flores com el seu germà l'han qualificat moltes vegades de «bon pare», de «pare exemplar».

També ho veuen així moltes persones del seu entorn que asseguren que Antonio David ho ha donat tot i ho dona tot pels seus fills. Per a ell són el més important a la vida, malgrat els greus problemes que ha tingut amb la seva exdona.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores, amb les dues dones que podrien ampliar la família | GTRES

Antonio David ha transmès aquesta passió pels fills a la seva filla gran, Rocío. De fet, hi ha una anècdota que sempre explica la família amb relació al naixement de Lola, la filla de l'exguàrdia civil amb Olga Moreno. I és que Ro li va demanar al seu pare «milions de vegades» que li donés un germanet o germaneta petit o petita. Això, sumat a les ganes de ser mare d'Olga Moreno, va donar els seus fruits. Ara, sembla que la família podria continuar augmentant pròximament.

Antonio David i el nadó que podria arribar ben aviat

Antonio David Flores està en un moment vital en què, d'una manera o altra, pot tenir un o més nadons al voltant. D'una banda, hi ha la seva filla Rocío. Li encanten els bebès. De fet, fa mesos que retransmet gairebé setmanalment l'embaràs d'una de les seves millors amigues. Mostra molta il·lusió per l'arribada d'aquest nadó que finalment s'ha produït aquesta setmana.

Bebè
Rocío Flores, contentíssima amb l'arribada del bebè de la seva amiga | INSTAGRAM

«Ja és aquí el nadó de la casa. No us imagineu com és de preciós, em té enamorada», ha compartit Rocío clarament emocionada. Ella mateixa ha dit que voldria ser mare jove. Tenint en compte que té 25 anys, potser ja s'està plantejant portar un nadó al món amb el seu xicot Manuel. Això convertiria Antonio David en avi, cosa que a ell no li disgusta.

«Sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi», va dir Antonio David, encantat amb la idea.

L'altre front obert d'Antonio David

Tot i això, la seva filla no és l'única que desitja ampliar la família d'Antonio David. La seva actual parella, Marta Riesco, també té pressa per fer més forts els vincles amb el seu xicot, ara que tornen a estar feliços i enamorats.

Així doncs, Marta ja ha fet arribar a diversos mitjans de comunicació les seves ganes boges de casar-se amb Antonio David i de tenir un fill amb ell. Podria ser que Antonio David esdevingués pare i avi pràcticament alhora.

La seva filla Rocío estaria encantada amb la situació. Com que adora els nadons, que arribessin dos de cop a la família seria un motiu de gran il·lusió per a tots. A més, darrerament s'ha allunyat força de les polèmiques familiars i vol pensar només en coses boniques.

Un dels seus últims missatges ho deixa força clar: «Vaig deixar d'esperar el tren, just quan vaig entendre que el tren soc jo. Qui vulgui viatjar amb mi tindrà sempre un lloc al meu costat. Qui no vulgui, és lliure de quedar-se a l'estació».

En plena efervescència del seu instint maternal, serà aquest un missatge per a Manuel, el seu xicot? Sigui com sigui, més aviat que tard hi pot haver bones notícies a la família Flores i poden venir acompanyades de xumet, de sonall i de bolquers.