Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias, inquiet en descobrir que el metge ha detectat un nou trastorn

La malaltia li impedeix una activitat tan senzilla com veure una sèrie de Netflix

Julio Iglesias, amb 78 anys, continua sent notícia per cada pas que fa a la seva vida. Recentment, ha estat a Espanya durant tres setmanes. Així ho ha explicat la revista Semana, assegurant que el nostre cantant més internacional ha viscut a la seva mansió d'Ojén, al cor de Màlaga, a nou quilòmetres de Marbella.

Julio no ha estat acompanyat per Miranda, la seva dona, però sí pel seu fill Rodrigo, un dels que té amb ella. El jove es vol dedicar a la música i segueix els passos del seu pare, que li pot aconsellar molt bé. Segons sembla, Miranda i els altres fills del cantant passaran també per Espanya per descansar uns dies aquest mes d'agost.

Durant la seva estada a Espanya, els pocs que han pogut veure Julio asseguren que està bé de salut, amb les xacres pròpies de la seva edat. «Tenia total independència física i es trobava en plena forma per nedar i per fer gimnàstica».

Julio Iglesias
Julio Iglesias ha estat a Espanya en plena forma. | GTRES

Les alarmes van saltar fa uns mesos, quan va aparèixer molt desmillorat i gairebé sense poder caminar. Després va aclarir que era una època en què estava molt prim i recuperant-se d'un trencament de tíbia i peroné. Ara està millor i ha tornat a Espanya, la seva terra, amb la qual manté una relació una mica complexa.

Julio sent que a Espanya no se'l tracta gaire bé i que els mitjans de comunicació s'acarnissen molt amb ell. Se sent més protegit i cuidat a República Dominicana, on és una estrella i se'l tracta com a tal. Tot i això, li costa estar molt de temps allunyat del sol i les platges andaluses, per la qual cosa s'escapa de tant en tant fins allà.

Qui també és a Espanya aquests dies és Julio José, un dels fills que va tenir amb Isabel Preysler. El noi, que també és cantant, ha revelat un secret de salut que molt pocs coneixien i que ha deixat tothom una mica preocupats, fins i tot el seu pare.

El trastorn que Julio Iglesias no coneixia

Julio Iglesias ha impregnat amb la seva genètica d'artista diversos fills. Un és Julio José, el segon fill del cantant i de Preysler. Julio està ultimant el que serà el seu nou disc Under the covers.

Julio José, juntament amb el seu etern somriure, es troba a les portes dels cinquanta anys i en declaracions exclusives a ¡Hola! acaba de fer una confessió inesperada. «Em costa molt asseure'm a veure una pel·lícula o una sèrie de televisió. Mai en la vida he vist una sèrie. He de moure'm».

Primer pla de Julio José Iglesias
El fill de Julio Iglesias pateix un trastorn que quasi ningú coneixia. | GTRES

El germà de Tamara Falcó és hiperactiu i té greus dificultats per concentrar-se durant llargs períodes de temps. També té facilitat per distreure's i necessita estar constantment fent alguna activitat. «M'agrada construir i arreglar coses. Desmuntar un cotxe i muntar-lo. Els meus fans no saben que soc jardiner, lampista, electricista i que netejo casa meva de dalt a baix».

Aquesta hiperactivitat, en determinat grau, porta problemes a les persones que la pateixen, especialment a les seves edats primerenques. Julio José mai no va ser un bon estudiant i un dels motius podria ser aquest trastorn que ara acaba de revelar.

El divorci a casa de Julio

Julio Iglesias es va emportar un gran disgust quan es va assabentar que el seu fill se separava de Charisse Verhaert. Va ser una notícia inesperada que ells mateixos van comunicar després de 16 anys junts, 8 casats. Ell i la seva exdona segueixen sent «bons amics».

Per la seva banda, Julio Iglesias pare, després d'una etapa en què moltes dones van passar per la seva vida, ha posat seny ja fa temps amb Miranda Rijnsburger, una holandesa que s'ha mantingut sempre en un segon i discret pla. Per brillar, ja hi ha l'astre de la cançó.