Primer pla de Belén Esteban somrient

Belén Esteban confirma que la boda és imminent i fa saltar les alarmes

Belén Esteban per fi celebra l'enllaç que més desitjava

Belén Esteban està d'enhorabona. La tertuliana de Sálvame podria estar a punt de viure un dels moments més emotius d'aquí a poc temps. I és que l'enllaç que més anhelava és més a prop que mai i no pot estar més il·lusionada.

Es tracta d'un matrimoni que promet revolucionar Telecincoi que, segur, donarà lloc a moltes cares conegudes. La feliç notícia es coneixia a través de les xarxes socials i les reaccions no han trigat a arribar. Raúl Prieto i l'arquitecte Joaquín Torres podrien donar-se el 'sí, vull' ben aviat.

Belén Esteban il·lusionada per l'esdeveniment més esperat

Belén Esteban ha rebut una feliç notícia enmig de la seva recuperació per la cama que l'ha motivat per continuar esforçant-se. Raúl Prieto, el que va ser director de Sálvame i Viva la vida ha deixat caure el seu imminent casament amb Joaquín Torres i Belén no se'l vol perdre.

▶️ Belén Esteban señala y acusa a la OCU tras la pésima nota que ha recibido su marca 'Sabores de la Esteban'

En concret, ho feia presumint de vacances a Itàlia amb una instantània amb l'arquitecte i un missatge misteriós que ha provocat nombroses reaccions. «Amb ell sempre i aviat per sempre», escrivia al costat de la foto. Com era d'esperar aquest «i aviat per sempre» donava lloc a intuir la intenció de passar per l'altar.

Raúl Prieto
Belén Esteban s'assabenta del casament de Raúl Prieto i Joaquín Torres | EUROPA PRESS

«Això vol dir que anirem de casament? Em moro de ganes! Us estimo moltíssim», responia Terelu. Alhora, nombrosos companys de professió s'han sumat a aquesta idea i celebraven amb il·lusió l'enllaç de la parella. «Habemus casament», afegia Marisa Martín Blázquez.

Però qui sens dubte s'haurà emocionat molt és Belén Esteban, ja que sent un afecte especial per Raúl, qui sempre li ha donat suport en els seus moments més complicats. De fet va ser el padrí del casament de la col·laboradora quan es va casar amb Miguel Marcos, cosa que va emocionar molt el director.

Tot i tenir germans, Belén el va triar a ell com el seu padrí demostrant així l'amor que sent pel periodista. Va jugar un paper fonamental al seu casament i ara serà ella qui li pugui tornar el mateix favor al seu dia més especial al costat de l'arquitecte. De moment no hi ha data confirmada, però tenint en compte la publicació, l'enllaç podria ser imminent.

Belén Esteban es prepara per al matrimoni de l'any

Belén Esteban no va poder ser present al casament del seu amic Kike Calleja per culpa de l'accident que va patir a Sálvame. Tot i que ja podia caminar amb crosses, la tertuliana no se'n va veure amb ganes per assistir a l'enllaç del reporter malgrat la il·lusió que li feia.

Per això, només conèixer les intencions de l'exdirector de Viva la vida de casar-se amb la seva parella, Belén s'ha posat fil a l'agulla. No està disposada a perdre's aquest gran dia tenint en compte com significa Raúl Prieto.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Belén Esteban va triar Raúl com a padrí al casament amb Miguel| Catalunya Diari

Tot i que la parella encara no ha confirmat res, és clar que preparen el seu enllaç on no faltaran els seus grans amics. Serà el casament de l'any a Mediasetencara que sempre han procurat portar la seva relació a la més pura intimitat.

Tot i no treballar junts, Belén i Raúl han continuat mantenint el contacte i l'estreta relació que els va unir. Han estat en les bones i en les dolentes, esdevenint inseparables i compartint la felicitat de l'un i de l'altre.

Ara, la bona nova a la vida del director haurà omplert d'alegria la 'princesa del poble' qui encara recorda el seu propi casament amb Miguel. Conscient de com n'és de feliç el seu amic al costat de Joaquín, Belén no pot fer altra cosa que felicitar i compartir amb ells aquest feliç dia.