Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Kike Calleja a un plató de televisió

Kike Calleja revela que s'ha acabat l'amor i que la família ja n'és conscient

Kike ha explicat que el matrimoni «està completament trencat»

Kike Calleja ha tornat a la feina després d'uns dies de somni amb la seva dona, Raquel Abad. El reporter de Sálvamees casava fa unes quantes setmanes en un esdeveniment exclusiu que reunia la flor i nata de Telecinco.

Kike i Raquel es donaven el 'sí, vull' davant 200 convidats, en una celebració de somni que es va poder veure a la portada de Lecturas. Allà posava ell, amb Raquel, Terelu Campos, la seva exparella, i Carmen Borrego, gran amiga.

Tot i aquesta surrealista portada, Kike i Raquel van tenir el casament que van voler, amb tots els detalls al gust dels protagonistes. Després de l'esperat dia, la parella va posar rumb a Nova York per iniciar una espectacular lluna de mel que els ha portat a la Polinèsia.

Després de passar per Eivissa i de diversos dies a mig gas a Madrid, recuperant la normalitat, Kike Calleja s'ha reincorporat a la feina. I ho ha fet amb magnificència, donant la notícia que tot Espanya esperava després de mesos de polèmica: ha confirmat la separació definitiva

Kike Calleja confirma que la parella està «definitivament trencada»

Si alguna cosa caracteritza Kike és la seva professionalitat i el seu afany per estar al peu del canó. Com a reporter de carrer, dimecres passat se'n va anar a Costa Ballena, on fa dies que investiga sobre la crisi matrimonial d'Ortega Cano i Ana María Aldón.

La separació d'aquesta parella fa setmanes que sembla imminent i Calleja ho ha confirmat. «No hi ha solució. Ana María Aldón ha marxat a Madrid perquè té una cosa de feina per fer, probablement una exclusiva. Ha explicat a una amiga que el seu matrimoni està totalment trencat i que ja no aguanta més», revelava.

Aquests dies Ortega i Ana María estaven descansant a la casa que el torero té a Punta Ballena. Hi ha hagut constants anades i vingudes de la parella, junts i per separat. Sembla que els intents per recompondre la situació no han donat els seus fruits i que l'anunci de separació és imminent.

A Sálvame, les paraules de Kike confirmant la notícia, han caigut com una bomba. També ha explicat el motiu real pel qual Gema Aldón, filla d'Ana María, ha parlat del tema. Sí, ho va fer en un plató fa uns dies i ja ha assegurat que li van quedar moltes coses al tinter i que vol repetir.

Segons Kike, que està molt ben informat, la motivació real de Gema és «pagar-se un màster a Madrid». Li haurà aconsellat Ana María que ho faci així, aconseguint diners fàcils a canvi de llençar llenya al foc?

La gran amiga de Kike Calleja se sincera sobre què ha passat

La revelació de Kike donava peu que al plató comencessin a caure també les caretes. Terelu Campos es mostrava tremendament decebuda amb Ana María. «He donat molt la cara per ella. Vaig veure una dona que reclamava viure la vida feliç amb la persona que estimava, el seu marit», assegurava. 

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
La parella del moment sembla que aviat deixarà de ser-ho | Mediaset

Tot i això Terelu va constatar que «segueix anant als platós, en un diu una cosa, i en un altre, una altra. Al final, m'ha tornat boja, vull estar al seu costat, però no entenc res».

La seva germana Carmen també adobava el terreny en què Ana María Aldón s'enfonsarà. Ferm defensora de la dissenyadora, Borrego també la deixa caure a les portes de la seva anunciada separació.

Carmen va assegurar que va enviar un missatge a Aldón durant l'entrevista de Gema «dient-li que no es preocupi». Aldón ni li va contestar. «Ni gràcies? Ves i que et vagin donant», sentenciava.

Foto de Kike Calleja i Raquel Abad a l'aeroport.
Kike Calleja i Raquel Abad viuen una etapa de felicitat absoluta | Instagram (@kikecalleja)

Així les coses, a Kike Calleja li queden uns dies més de trucades, entrevistes, filtracions i deduccions per seguir al peu de la notícia de l'estiu. Quan arribi a casa, la dona Raquel, per sort, l'espera amb els braços oberts i l'alegria d'un matrimoni recentment estrenat.