Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Isabel Pantoja nega a les seves netes l'entrada a Cantora el dia més especial

Isabel Pantoja es manté inflexible amb la seva postura

Isabel Pantoja feia ahir 66 anys i vol celebrar-ho a Cantora. Ho farà amb una festa petita, gens similar a les que organitzava fa anys, i hi assistiran alguns amics i éssers estimats. Això sí, l'artista no comptarà amb la presència de les seves netes, les filles de Kiko Rivera.

La 'tonadillera' no tindrà al seu costat Ana ni tampoc Carlota. El motiu és conflicte que encara continua obert amb el pare de les petites.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
Isabel no convida a Kiko ni a les seves netes a la seva festa. | Europa Press
 

Isabel Pantoja continua sense mantenir contacte amb les nenes

La cantant fa molt de temps que es troba distanciada del seu primogènit. I tot perquè ell, després de descobrir certes activitats econòmiques de la seva mare, va decidir denunciar públicament la situació. Un gest que no li va agradar gens a Isabel.

Des d'aquell moment, mare i fill no es parlen i això que van protagonitzar un acostament quan va morir la matriarca del clan. Però no es va arribar a cap acord. Uns mesos després, continuen allunyats i no sembla que la reconciliació estigui a prop.

Durant aquests últims dies, Anabel, la neboda de la cantant, va exposar que el seu pas per Supervivientes li havia servit per adonar-se d'una cosa. En concret, va afirmar que «viure amb rancúnia és perdre el temps». Unes declaracions que es van entendre com un gest que podria contribuir a fer que els seus familiars es reconciliïn.

Tanmateix, tot continua igual. I és que, després d'aquestes paraules, Kiko va publicar a les xarxes: «Estic totalment d'acord amb això. És més, et dono suport, però digues-li-ho a l'àvia, que potser s'ha quedat sense diners».

D'aquesta manera, Rivera va deixar clar que Isabel continua sense posar-se en contacte amb Ana i Carlota. Dues nenes que són les seves netes i que no tenen res a veure amb el conflicte familiar. Té clar que estan sent víctimes d'una cosa que no els correspon.

Precisament per això, Pantoja no comptarà a la seva festa d'aniversari ni amb el seu fill ni amb les nenes. Sembla que Cantora està tancada amb pany i forrellat per a ells.

Isabel Pantoja i els qui li donen suport

La vídua de Paquirri, malgrat tot, comptarà amb l'afecte de persones que l'estimen a la seva festa d'aniversari. Així, no hi faltaran el seu germà Agustín i dues de les seves millors amigues. Però hi haurà més persones.

La seva filla Isa i el seu fill Albertito ja es troben de camí cap a la finca per estar al seu costat en aquesta data tan especial. Una visita que segur que omple de felicitat i il·lusió Isabel, que adora el seu net.

Anabel Pantoja tindria un germà secret
Isabel sí que tindrà Anabel al seu costat en aquest dia tan especial. | GTRES
 

Així mateix, la cantant comptarà amb algú més en aquesta celebració. Ens estem referint a la seva neboda, Anabel, que després de tornar de Supervivientes no ha dubtat a traslladar-se fins a Andalusia. Primer, ha fet una parada a Sevilla per veure els seus pares, però després s'encaminarà cap a Cantora.

Així ho ha confessat: «A la meva tia no he pogut comprar-li gaires coses, però li he comprat un detallet i, després, ja li compraré alguna altra cosa. Tinc ganes de veure-la i d'estar amb ella».

▶️ Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid

La seva assistència a l'aniversari ha fet que s'allunyi durant uns dies de Yulen, que ha entès perfectament la separació. I ho ha deixat clar dient: «Té a veure la seva família, ha d'estar amb la seva gent i és normal perquè fa molt de temps que no els veu».