Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó confirma els rumors de la seva salut i explica per què ha demanat ajuda

La marquesa de Griñón s'ha sincerat sobre el seu estat de salut

Hores després d'estrenar-se la primera docu-sèrie de Tamara Falcó, la filla d'Isabel Preysler ha fet saltar totes les alarmes pel seu delicat estat de salut. Per descomptat, ningú s'esperava que una cosa així succeís justament quan la 'influencer' està a punt de viure un dels millors moments de la seva vida.

Com ja es va anunciar fa setmanes, la xicota d'Íñigo Onieva protagonitzarà el seu primer 'reality' xou, a l'estil del de Georgina Rodríguez, per a l'exitosa plataforma de Netflix. Així mateix, el seu documental, anomenat Tamara Falcó: La Marquesa, veurà la llum avui mateix, 4 d'agost.

No obstant això, en fer-se una 'premier' de la seva primera docu-sèrie, Tamara Falcó podria no assistir degut a un petit incident. Sí, perquè, des de fa un temps, porta arrossegat un problema de salut que pot perillar l'estrena del que promet ser el nou èxit.

Tamara Falcó aclareix el seu estat de salut

Aproximadament unes setmanes enrere, Tamara Falcó tornava a estar al punt de mira i no tenia res a veure els rumors de deslleialtat per part d'Íñigo, sinó que sorprenia tots els seus fans i mitjans en revelar que estava travessant una època difícil respecte a la seva salut.

El mitjà que va escollir per sincerar-se va ser El Mundo, on va confessar que estava patint un problema de salut localitzat a l'espatlla. «Pensen que he tingut un accident, però no saben quan», explicava.

Tamara Falcó no tolerarà que ningú li faci ombra
La 'influencer' estava patint dolors a la zona de l'espatlla | Cedida

A més, va reconèixer que l'única via per solucionar aquest assumpte era posar-se en mans d'un cirurgià professional. Això sí, Tamara Falcó tenia molt clar que aquesta operació no capgiraria els seus plans professionals, fins ara.

Després de setmanes d'incertesa respecte a aquest tema, molts mitjans van assegurar que la guanyadora de MasterChef Celebrity ja havia estat operada. Fins i tot, tot apuntava que aquest rumor era cert perquè la mateixa Isabel Preysler ho va donar a entendre quan va ser preguntada per l'estat de salut de la seva filla.

«Estupendament, millor que mai», va reconèixer la hispanofilipina. En la mateixa línia que la seva parella, Mario Vargas Llosa, va remarcar que «estem molt bé». Per això tots dos van deixar entreveure que la intervenció quirúrgica de Tamara Falcó havia estat tot un èxit.

Tot i això, després d'aquests forts rumors, la mateixa 'influencer' ha decidit pronunciar-se públicament sobre l'assumpte. «No m'he operat encara», deia per a Hola!, aclarint d'una vegada per totes el malentès.

Això sí, amb el propòsit de no preocupar ningú, ella mateixa va dir que «no és greu», de manera que no hi ha cap inconvenient a endarrerir la seva operació. Després de la insistència d'aquest mitjà, finalment, ha volgut explicar què li passa a l'espatlla.

«Soc hiperlaxa i s'ha fet malbé, m'ho han detectat ara, però és típic. No me'n recordo bé del nom mèdic, però crec que és el maneguet rotador», revelava. «Per això no m'he operat, no és urgent, i hauré de fer fisioteràpia», deia.

Primer pla de Tamara Falcó.
La marquesa de Griñón ha parat de cop els rumors sobre la seva operació | Europa Press

Tamara Falcó retarda els plans per la seva operació

El cert és que esperem que Tamara Falcó aconsegueixi demanar cita per operar-se com més aviat millor de la seva condició. I és que tot apunta que quan ningú s'ho esperi, la 'influencer' i Íñigo Onieva anunciaran en exclusiva que contrauen matrimoni. De fet, també aquests han estat els rumors que han sonat amb més força en els darrers dies.

Potser el fet d'anar a tantes noces aquest estiu, ha fet que la parella, per fi, decideixi voler passar per l'altar. De manera que, abans que arribi aquest gran moment, el més segur és que la marquesa de Griñón vulgui solucionar les seves molèsties operant-se.

A més, també haurà d'esperar uns quants mesos després de la intervenció quirúrgica per fer vida totalment normal. I és que, com ella mateixa ha comentat, haurà d'anar a sessions de fisioteràpia per recuperar-se del tot.

Per això voldrà estar al 100% recuperada per donar finalment el 'sí, vull' davant del seu noi. Això sí, la pregunta és: hi haurà boda a finals d'any o haurem d'esperar fins al 2023? Sens dubte, només el temps ho dirà.