Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera posa en marxa el pla per rescabalar-se del seu acomiadament

Els directius de Mediaset no compten amb ella

Carlota Corredera va desaparèixer de Telecinco el mes de març passat. La van apartar de Sálvame després de prometre-li nous programes a la cadena. Tot i això, ha passat el temps i, de moment, no li han proposat res.

Ja que no arriba l'anhelada trucada per part de La Fábrica de la Tele, és possible que Carlota Corredera hagi pres una decisió. S'especula amb la possibilitat que comenci una nova aventura pel seu compte. De fet, poc abans de ser acomiadada, havia muntat una productora amb l'ajuda del seu marit Carlos de la Maza.

A Mediaset no li va agradar gaire que Corredera es posicionés d'una manera tan clara a favor de Rocío Carrasco. Va ser la seva gran defensora a la cadena i això li va passar factura, com es va poder comprovar. No només li va costar el seu lloc de feina, també li va provocar alguns problemes de salut.

En alguna intervenció pública, assegurava que la seva ment li demanava un descans. Havien estat mesos molt intensos de feina, amb moltes crítiques que mai no va acabar d'encaixar del tot bé. A més, les audiències del programa havien baixat considerablement i molts havien posat el focus damunt d'ella.

Quan es va quedar sense feina, Carlota Corredera va aprofitar per desconnectar i viatjar. Durant els últims mesos, ha tingut l'oportunitat de conèixer unes quantes destinacions que tenia pendents. I ho publicava al seu compte d'Instagram.

Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Corredera va desaparèixer de la televisió al març. | Mediaset
 

En declaracions a la premsa, assegurava fa unes setmanes que necessitava parar «per desconnectar, per reconnectar amb mi. I poder carregar piles per als projectes futurs». Entenia que el cos i el cap li demanaven «desintoxicar-me de tot, deixar d'estar pendent de tot, de tots».

Sempre se li ha preguntat pels seus projectes de futur, però mai no ha volgut aprofundir-hi. Possiblement perquè mai no hi va haver res concret. «Hi ha tele i hi ha coses que no són tele», apuntava.

Però Carlota Corredera ha comprovat que molts dels seus plans no s'han fet realitat. S'han quedat pel camí. Insistia que «hi ha idees, coses que es van perfilant, però ara la meva prioritat és recuperar-me de tant de tràfec, de tanta exposició».

Fa uns dies, saltava a la llum un altre cop dur que patia la periodista de Telecinco. Tenia previst publicar un llibre, que seria el seu tercer treball literari. Finalment, l'editorial va descartar aquesta possibilitat.

Havien comprovat que no era el millor moment per posar-s'hi. Carlota Corredera ja no té tant d'atractiu per a l'opinió pública i la seva imatge es troba força deteriorada per tot el que ha passat. Un revés força dur amb què ella no comptava.

El que està clar és que la periodista no sembla disposada a perdre el temps. Ja ha engegat la seva pròpia productora amb la seva parella, Carlos, que és càmera de televisió. Així ho recull la revista Semana.

Carlota Corredera iniciaria el seu camí en solitari

Carlota no descarta continuar amb la seva carrera de manera independent a través de la seva productora. Sobretot si a La Fábrica de la Tele no compten amb ella, que és el més probable.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera i Carlos de la Maza van muntar una productora. | GTRES
 

Aquesta companyia la van fundar el març d'aquest any i va invertir un capital de 22.000 euros. Porta el nom d'Alalba i té fixada la seva seu a Pozuelo de Alarcón, que és precisament on resideixen Carlota Corredera i el seu marit. Es van mudar a un xalet d'aquesta localitat madrilenya poc després de desaparèixer de la tele.

Aquest projecte il·lusiona molt Carlota Corredera i el seu marit, que estarien disposats a començar de zero. Ara només cal que algun canal de televisió decideixi confiar-hi per a algun dels seus programes.

▶️ Enrique Ponce cuenta la verdad sobre su amistad con Luis Miguel tras su supuesto romance con Paloma Cuevas

Carlota Corredera es comença a desesperar. Va pensar que confiarien en ella per a algun espai de Telecinco, però no ha estat així. El telèfon va deixar de sonar per a la presentadora.