Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López

Kiko Matamoros i la seva xicota tenen clar que el bebè no patirà després de la ruptura

Kiko Matamoros és conscient que el problema no afectarà gens el bebè

Kiko Matamoros és feliç amb la seva parella, Marta López, des de fa tres anys i així ho posa de manifest cada cop que pot. La parella formada pel col·laborador de Sálvame i la model i influencer estan fets l'un per a l'altre i travessen unes de les millors etapes de la seva llarga relació.

En tornar de Supervivientes després d'haver fet un concurs acceptable, Matamoros es va retrobar amb la seva parella a Déjate querer i li va professar el seu amor mentre la vida els ofereixi aquesta oportunitat.

A més, Matamoros va confessar que està disposat a casar-se com més aviat millor amb la seva parella i li va fer il·lusió que la seva xicota li demanés un fill en un futur no gaire llunyà. Això sí, tot i que en l'àmbit de parella les coses li van vent en popa a Kiko, pel que fa a una de les seves filles, Anita Matamoros, la relació és nul·la.

Kiko Matamoros sap que el bebè no patirà malgrat la ruptura

Tot i que el col·laborador de Telecinco va fer intents per acostar-se a la seva filla en els últims temps, no han fet efecte. La realitat és que no sembla que aquest desig del tertulià faci canviar d'opinió a la influencer i filla de Makoke.

Laura Matamoros posant en un photocall
Laura Matamoros posa en un 'photocall'. | GTRES

Per sort, Matamoros té quatre fills més i algun d'ells està radiant de felicitat, com és el cas de l'exconcursant de Gran Hermano, Laura Matamoros. La jove és coneguda per tots i s'ha llaurat una carrera com a influencer des que la coneguéssim al programa de telerealitat de Telecinco.

Després de tenir el seu segon fill, l'exparella de Benji Aparicio s'ha pres un estiu de tranquil·litat. El cas és que gaudeix diverses setmanes amb amics i família a les platges espanyoles.

Concretament, la filla de Kiko ha estat a Eivissa, Menorca i París, localitzacions a què ha acudit al costat de persones del seu entorn més proper. Recordem que Laura Matamoros està vivint el primer estiu de soltera després de separar-se del pare dels seus dos fills.

La filla de Kiko passa el millor estiu possible malgrat la separació

Encara amb aquesta ruptura pel mig, Laura vol mirar el futur amb optimisme. La realitat és que està posant tot l'interès perquè aquest 2022 sigui un gran any, malgrat el que ha patit en el passat.

Laura i Benji van acabar amb la seva relació pocs mesos abans de començar aquest estiu després de passar una gran primera crisi el 2021. Encara que es van donar una segona oportunitat, la veritat és que l'arribada del seu segon fill en comú no va ser suficient.

La influencer va donar a llum el darrer mes de desembre. Ara l'hem vista en diferents imatges d'Instagram amb un aspecte espectacular i un físic envejable.

La veritat és que Laura sempre ha seguit unes regles clares pel que fa al seu estil de vida. Sempre li ha agradat mantenir una alimentació correcta i fer esport amb una entrenadora personal.

Laura Matamoros llueix un cos espectacular a les platges d'Eivissa

Així doncs, el seu mur d'Instagram deixa ben clar que està més feliç que mai. Aquesta setmana ha publicat diverses fotos, des del típic posat estiuenc a una imatge amb el seu bebè de només vuit mesos.

La veritat és que la jove està en un moment esplendorós i el seu pare està més que satisfet perquè a la seva filla li vagin tan bé les coses. La ruptura ja és passat i vol aprofitar al màxim cada minut de les vacances d'estiu amb els seus.