Paz Padilla

Paz Padilla cedeix i deixa totalment fora el seu nou xicot

Fran Medina està molt aclaparat per la pressió mediàtica

Paz Padilla no pot estar més feliç després d'haver refet la seva vida amb un nou amor. La mort del seu marit va ser devastadora, però la col·laboradora torna a somriure.

Tot i això, després de sortir a la llum les imatges de la gaditana desfermant la seva passió amb Fran Medina, fotògraf de professió i Guàrdia Civil, la pressió mediàtica ha pogut amb ell.

De mica en mica, s'han anat coneixent més detalls sobre com va sorgir aquesta història d'amor tan bonica, que es remuntaria a l'estiu passat.

Imatge de Paz Padila i Antonio Vidal durant una gala a Marbella
Foto de Paz Padilla i Antonio Vidal asseguts en una taula en una gala a Marbella. | Europa Press
 

«Van decidir que havien de fer un pas més seriós», haurien comentat des del seu cercle més proper. «Fa temps que es van adonar del que sentien», apunten.

A més, sembla que la filla de Paz Padilla, Anna Ferrer, dona suport a aquesta relació: «Jo li dono suport sempre en tot, en el que ella sigui feliç, aquí estaré amb ella», assegura la noia.

L'únic problema amb què s'ha trobat la parella és l'assetjament dels mitjans, i és que la nova parella de Paz Padilla ja ha deixat molt clar que no vol ni té cap intenció de ser una figura mediàtica.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Fotografia de Paz Padilla passejant per Cadis amb Fran Medina. | GTRES
 

Per tant, tenir tants reporters i fotògrafs perseguint-lo li resulta molt complicat de gestionar. De fet, això l'ha portat, fins i tot, a replantejar-se la seva relació amb Paz Padilla, preocupat pel que una persona tan pública li podria aportar a la seva vida.

Per sort, la gaditana no ha tingut cap problema per adaptar-se a les seves necessitats i ha respectat el dret de la seva parella a mantenir-se en un segon pla.

Just per això, evita qualsevol aparició del fotògraf a les seves xarxes socials, malgrat que li agradaria proclamar el seu amor lliurement.

Fran Medina
Fotografia de Fran Medina, el nou xicot de Paz Padilla. | Instagram @medina_photo
 

Tot i això, ella continua deixant constància de cadascun dels seus moviments per mantenir al dia els seus seguidors, que estan molt feliços per ella.

I a aquesta bona ratxa personal, també se suma la professional. Després de ser acomiadada i començar una batalla legal contra Mediaset, sembla que Paz Padilla i la cadena de Fuencarral han arribat a un acord.

Paz Padilla vol protegir la seva nova parella

Un acord que inclou tornar a comptar amb ella a la plantilla de Telecinco, encara que els detalls continuen sent una gran incògnita.

«Davant l'aparició, durant els últims dies, de diverses notícies sense fonaments sobre els hipotètics termes de l'acord entre Paz Padilla i Mediaset España», aclarien mitjançant un comunicat.

«Totes dues parts remeten expressament a la nota de premsa que van publicar amb data 10 de juny de 2022 aclarint que aquest acord no inclou el pagament de cap indemnització».

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla es planteja tornar a Telecinco després de l'escàndol. | Mediaset
 

De moment, sembla que Paz Padilla no estarà a la nova temporada de La que se avecina que està a punt d'estrenar-se. I és que ella no apareix dins de l'elenc d'actors i actrius que s'han embarcat en aquesta aventura, en què també podrem veure noves cares.

Per tant, encara falta per descobrir quin és aquest projecte amb què podria tornar a la televisió.

Tot i la forma tan trista en què Paz Padilla abandonava Sálvame, per la porta del darrere i sense poder acomiadar-se, els seus companys no l'han oblidat.

Captura de Sálvame
Belén Esteban i Paz Padilla van revolucionar el plató després de l'esbroncada.. | Mediaset
 

De fet, n'hi ha alguns, com Terelu Campos, que s'han alegrat per ella i pel bon moment que travessa.

La presentadora assegurava sentir-se «especialment contenta de veure Paz feliç». I afegia que «és un pas endavant a la vida» i que «m'he sorprès, no en sabia res».

A més de la seva germana, Carmen Borrego, que també deixava caure que «tornar a veure-la somriure i enamorada és el millor que podíem veure».

Paz Padilla s'ha convertit en uns dels personatges de la premsa del cor més rendibles, i justament per això Telecinco no voldria perdre-la, malgrat els malentesos.

▶️ Tamara Gorro se despide entre lágrimas de 'su princesa'