Foto d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja revela que han trencat perquè no hi havia passió entre ells

Anabel Pantoja ja no amaga el motiu real de la separació

Anabel Pantoja ha pres una decisió després de tornar de Supervivientes 2022: concedir una entrevista a Lecturas per explicar la veritat. Ha promès que no vol fer mal a Omar Sánchez, però sent que li ha de donar una oportunitat a Yulen Pereira. Es debat entre dos amors i té clar qui elegirà perquè amb un d'ells la història ja ha acabat.

Anabel Pantoja, segons la periodista María Patiño, ha explicat a certes persones que va trencar amb Omar perquè s'havia acabat la passió. Evidentment aquest no va ser l'únic motiu, però sí que li va donar un impuls per prendre la decisió de separar-se. El programa Socialité va ser el primer mitjà que va  anunciar el divorci. Per tant, la informació de la gallega té molta credibilitat.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja vol mantenir el contacte amb Omar Sánchez | CatalunyaDiari

Anabel vol protegir el seu exmarit i farà tot el possible perquè ningú li faci mal, però no podrà estar-ne pendent sempre. Ha començat una nova relació i en vol gaudir, tot i que la seva història serà força complicada. La influencer sap que no compta amb el suport dels seus sogres, però vol demostrar-los que és bona persona.

Anabel prefereix ser optimista i pensar que Arelys i Manuel, els pares de Yulen, acabaran donant el seu vistiplau a la relació. No en vol parlar per no ofendre'ls, però a Lecturas ha deixat clar que està al corrent de tot el que han dit. L'esportista continua al marge en aquest conflicte, però suposadament ha parat els peus a la seva mare.

Pantoja ha descobert que María Patiño ha tret a la llum el secret de la seva ruptura, però la presentadora no l'ha traït. Ha descobert aquesta notícia ella sola, la cosina de Kiko Rivera mai no ha parlat amb ella sobre aquest tema. El problema és que sí que ho ha fet amb persones que tenen relació amb Telecinco, per això s'ha filtrat.

Anabel Pantoja assumeix el problema del matrimoni

Anabel, seguint el que han explicat a Sálvame, hauria assumit en privat que un dels obstacles més grans era la manca de passió. «Un dels problemes que hi havia al matrimoni era una falta notable de desig per les dues parts», explica Patiño. Aquesta informació ha  sorprès gran part del públic, ja que ningú s'imaginava una cosa semblant.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja confia en el seu nou xicot | Telecinco

Pantoja assegura que vol mantenir el contacte amb el seu exmarit perquè entre ells no ha passat res de greu. Simplement s'ha acabat l'amor i han pensat que el millor és anar per camins separats, però vol tot el millor per ell; vol que Omar torni a enamorar-se, tot i que li resultarà complicat veure'l al costat d'una altra dona.

La col·laboradora ha deixat clar que la seva relació amb el canari està trencada, però això no vol dir que li guardi rancúnia. En té un record fantàstic, però ell no està preparat per ser el seu amic perquè encara segueix sentint coses per ella. Hauran de passar un temps distanciats, encara que és evident que el temps acabarà fent que els seus camins tornin a creuar-se.

Anabel Pantoja parla de la seva nova relació

Anabel ha tancat el tema d'Omar Sánchez i està decidida a començar de zero al costat del seu nou xicot. A Lecturas ha revelat com se sent perquè el públic comprengui per què aquesta història és tan important per a ella. «Estar enamorada és una cosa forta i la nostra història va començar en les pitjors condicions: amb gana, plovent i sense dormir».

Pantoja està a punt de tornar a Telecinco, però abans se n'ha anat amb la seva tieta Isabel a la famosa finca Cantora. La cantant hi ha celebrat el seu aniversari, una festa que fa uns anys era l'esdeveniment més comentat de la premsa del cor. Yulen no ha viatjat fins a l'esmentat domicili perquè té altres plans: gaudir d'unes vacances amb els seus amics propers.