Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol

Ana Soria assumeix la ruptura que tant de mal li està fent a Enrique Ponce

De moment, Ana Soria no farà el pas definitiu

Ana Soria i Enrique Ponce tornen a ser involuntàriament els protagonistes dels titulars i de les revistes. En aquest cas, hi ha dos fronts que se'ls posen al davant i un ha donat a conèixer una informació sorprenent sobre ell.

Ponce no acostuma a donar explicacions, ni desmentir les coses que es publiquen. Tot i això, davant l'allau d'informació que apareix, ha de sortir a matisar o directament a dir què és veritat o no.

Aquests dies, l'alta societat madrilenya està de cap per avall per la suposada relació sentimental entre Paloma Cuevas, l'ex de Ponce, i Luis Miguel. El famós cantant, a més, és un dels grans amics del torero, de manera que tot sona a fulletó mexicà. La parella d'Ana Soria és el padrí del fill gran del cantant, prova irrefutable de com ha estat d'estreta en algun moment la seva relació.

Ara, Enrique i Ana han parlat de què hi ha de veritat en tota aquesta polèmica que els ha esquitxat de nou.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Ana Soria coneix la relació real de Ponce amb Luis Miguel. | Xarxes Socials

Ana Soria coneix la relació real entre ells dos

Ana Soria és la discreció personificada des de fa un parell d'anys. Sense xarxes socials conegudes i sense pràcticament parlar amb ningú que no sigui del seu entorn proper, prefereix fer orelles sordes a les polèmiques.

Ella coneix la realitat de l'amistat entre el seu xicot i Luis Miguel i, actualment, no existeix. Així ho ha afirmat el de Xiva per fer callar els rumors.

«No tinc relació amb Luis Miguel des que em vaig separar». Segons apunta la revista Semana, el cantant va fer costat a Paloma Cuevas quan la parella va finalitzar la seva relació i, per això, l'amistat amb Enrique es va refredar completament.

Ponce i Soria no volen entrar en aquesta polèmica que també ha disgustat molt Paloma. Fidel al seu estil discret, no s'ha pronunciat sobre el seu idil·li amb el cantant.

El seu entorn és contradictori. Uns apunten que sí que estan junts i, a més, des de fa temps, mentre que altres ho desmenteixen rotundament. Fins i tot, hi ha qui afirma que allò que tenen són negocis en comú.

Sigui com sigui, qui no sap res d'aquest idil·li és Enrique Ponce. El torero, que viu a Almeria i retirat de moment dels toros, també ha hagut de fer front a un altre rumor.

Enrique Ponce i Ana Soria parlen de la seva boda

Es donava per fet que Ana Soria i el seu xicot es casarien abans que acabés aquest any. Així es va afirmar a Socialité: desembre era el mes escollit per la parella per casar-se.

Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria
Ana Soria i Enrique Ponce continuen igual d'enan | Catalunya Diari

Tots dos han «desmentit» a ABC la informació, malgrat que no hi ha crisi de parella ni res per l'estil. En aquest sentit, «gaudeixen de temps de qualitat i comparteixen somnis de futur en comú. S'entenen bé, es complementen dia a dia», segons la publicació.

Normalment, no surten a desmentir les informacions que hi van sortint. Els han separat i casat tantes vegades que ja han perdut el compte. No obstant això, ara sí que han vist com la informació corria com la pólvora, amb data fixada i, per això, han volgut posar fi a les especulacions.

També és significatiu que les filles d'Enrique i de Paloma no coneguin encara Ana Soria. No serà per falta de ganes del torero, encara que elles prefereixen, segons han publicat també diversos mitjans, esperar una mica més de temps.

L'estiu a casa d'Enrique i de Paloma està cap per avall. Ell descartant que hagi de casar-se. Ella dolguda pel que es diu del seu romanç amb Luis Miguel.