Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández emociona a les seves filles amb el significat del seu tatuatge

Kiko Hernández revela què ha decidit gravar-se a la pell

Kiko Hernández va sorprendre els seus seguidors fa tot just uns dies quan va compartir amb ells que s'havia fet el seu «primer i únic» tatuatge. El col·laborador de Sálvametrencava el temple que significa per a ell el seu cos i, als 45 anys, decidia marcar la seva pell per sempre.

L'expectació va ser màxima i el mateix col·laborador instava els seus fans a endevinar què s'havia tatuat al revés del canell. Les bromes no van trigar a arribar-hi, però Kiko va preferir guardar el secret fins ara. Una setmana després, ha mostrat el resultat final, commovent tothom.

Kiko Hernández mostra el significat del tatuatge

«Endevines què em vaig tatuar?», amb aquesta frase i una imatge del canell embenat, Kiko Hernández deixava muts els seus seguidors. Ell, que sempre ha presumit de cuidar la seva imatge al màxim, decidia marcar-se la pell per sempre durant les vacances. Ara, dies després d'aquest pas tan significatiu, el col·laborador ha mostrat el resultat.

El dibuix que ha decidit gravar-se amb tinta no és altre que dues inicials, l'A i la J. Les inicials de les seves dues filles, l'Abril i la Jimena. «No podia ser d'una altra manera, amor infinit», afegia a la instantània on ensenya el canell.

Imatge del tatuatge de Kiko Hernández
Kiko Hernández s'ha tatuat les inicials de les seves filles | Instagram

El col·laborador ha anat un pas més enllà en el seu amor per les bessones i ha pres la ferma decisió de portar-les sempre a la pell. Un gest amb què deixa constància l'important i el molt que signifiquen les seves nenes a la seva vida.

Va ser fa cinc anys quan el somni de Kiko de convertir-se en pare finalment es va fer realitat. Les nenes van néixer per gestació subrogada i van convertir el col·laborador en l'home més feliç del món. Tot i no tenir parella, Hernández va decidir formar una família i des de llavors les seves prioritats han canviat de manera significativa.

Durant aquests cinc anys, la seva vida nocturna es va acabar de manera radical i també s'ha vist reduït el seu temps al plató de Sálvame. I és que està centrat en la cura de les bessones i la seva vida social gira al seu voltant i en gaudir al màxim del seu temps lliure en família.

Kiko Hernández capaç de tot per les seves filles

Kiko Hernández s'ha convertit en tot un gran pare. Qui el coneix molt bé sap com s'implica en la vida de les seves filles i com ha canviat des que van arribar a la seva vida. Abril i Jimena són l'única cosa que de debò li importa i per les quals lluita perquè no els faltin de res.

«Són molt petites i no saben que el meu millor regal… són elles», publicava el Dia del Pare mostrant un dibuix de les nenes. S'hi ha donat suport en els seus pitjors moments, com quan va haver d'abandonar l'obra Distinto. Un dels somnis professionals de Kiko es va ensorrar i sembla que tampoc estarà present a l'obra Las Troyanas.

Els negocis del col·laborador no han tingut el resultat esperat i per això Hernández s'ha replantejat tornar al format que el va fer famós. Així, fa uns dies va sorprendre tots els col·laboradors de Sálvame postulant-se com a participant de Supervivientes 2023.

«La productora està molt interessada que hi vagis, series la preferència absoluta», li animava Kiko Matamoros.«L'any que ve vaig a Supervivientes», exclamava en directe obrint les portes a possibles negociacions de cara a la nova edició de 'reality'.

De moment tot està a l'aire i queda molt al davant per saber si, definitivament, Kiko posa rumb a Hondures. Però, el sí que és clar, és que li resultarà molt complicat passar tant de temps allunyat de les seves dues filles.