Foto d'Anabel Pantoja.

La dinerada que Anabel Pantoja mai va voler gastar-se amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja celebra d'allò més bé la seva sortida del reality

Anabel Pantoja ha decidit permetre's un petit caprici només aterrar a Madrid. Després de finalitzar la seva aventura a Supervivientes, la neboda de la tonadillera ha decidit instal·lar-se en una casa de luxe, al centre de la capital. Recentment, posava despullada davant dels seguidors d'Instagram mostrant, a més, les meravelloses vistes de l'immoble.

Un cop a Espanya, la col·laboradora de televisió ha optat per mudar-se de manera temporal en aquest pis. Està decorat amb molt d'estil i destaca per les seves dimensions. Té capacitat per a vuit persones gràcies als quatre dormitoris.

Durant aquests dies, Anabel ha intentat envoltar-se del seu grup d'amics. Els ha trobat molt a faltar durant la seva estada a Hondures i ara intenta recuperar el temps perdut. També comparteix gran part del seu temps amb Yulen.

En un primer moment s'havia considerat la possibilitat que la influencer hagués llogat aquest habitatge per celebrar una festa amb els seus. En principi, tothom va creure que seria per a un parell de dies, però no ha estat així.

Terrassa del pis que ha llogat Anabel Pantoja a Madrid
Anabel Pantoja va llogar un pis al centre de Madrid amb unes vistes espectaculars. | Airbnb

Ha escollit un apartament en plena Porta d'Alcalá per una mica més de temps. Des d'allà tindrà molta més facilitat per acudir als diferents compromisos professionals que li estan sortint. Tracta de rendibilitzar al màxim la seva popularitat i el seu pas pel reality.

Dilluns passat explicava a Sálvame que li estava costant molt tornar a adaptar-se a la vida a Espanya. Perquè aquest procés no li resultés tan traumàtic ha decidit escollir un lloc de luxe per passar aquests primers dies a Madrid. Tal com ho suposavem, aquesta casa té uns preus prohibitius per a la majoria. Al setembre arriba a assolir els gairebé 900 euros diaris, segons la revista Semana.

Tanmateix, Anabel ha volgut tirar la casa per la finestra i no ha escatimat en despeses. Aquest immoble disposa de quatre dormitoris, amb un bany cadascun, dos salons molt amplis i una terrassa que ofereix les millors vistes de Madrid.

Sens dubte, un dels grans atractius n'és la seva ubicació, però només uns quants poden tenir-hi accés. De moment, es desconeix el temps que té previst quedar-s'hi la col·laboradora.

Aquesta publicació ha comprovat que, a partir del 10 d'agost, torna a estar disponible. El preu per cada nit és de 500 euros, de manera que de moment portaria abonats 3500 euros. Uns diners que, possiblement, mai no s'hagin gastat amb el seu ex Omar Sánchez.

Tot fa indicar que els seus comptes estan molt sanejats. A això se li uneixen els projectes que té al cap per al futur. Encara li queden unes quantes hores als platós per parlar sobre la seva relació amb Yulen Pereira.

▶️ Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid

Anabel Pantoja gaudeix de l'amor amb el seu xicot

Anabel Pantoja ha convertit aquest pis del centre de Madrid en el seu particular niuet d'amor. Tracta d'aprofitar el temps al màxim al costat del seu xicot. Durant aquests dies estan fent tot el possible per conèixer-se en profunditat.

Han hagut de fer front a moltes especulacions. En la primera aparició pública en un plató, després d'arribar d'Hondures, es va apreciar la parella una mica distant. La benvinguda va resultar molt freda.

Això va fer saltar totes les alarmes. A més, ella havia estat unes hores abans amb Omar Sánchez al programa Déjate querer.

Anabel Pantoja, de moment, confessa que estan junts i molt feliços. Adverteix que la seva relació només acaba de començar, encara que per ara vol prendre's les coses amb calma. No vol escoltar els comentaris dels seus companys, que consideren Yulen un interessat a la recerca de fama.