Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

José Ortega Cano enxampa a la seva hereva parlant del problema mèdic que volia amagar

Ortega Cano, de pedra després de saber que la seva filla ha confessat el contratemps que està patint

José Ortega Cano ha arribat al límit després dels esdeveniments dels últims dies respecte a la crisi matrimonial de què tothom parla. El torero sap que la situació amb Ana María Aldón és insostenible.

En aquests últims dies ha aparegut en escena Gema Aldón, la filla de la seva dona. Ho ha fet per capgirar-ho tot i per aixecar més polseguera, per desgràcia de José Ortega Cano.

Gloria Camila i Ortega Cano
José Ortega Cano està histèric amb tot el que està passant. | CatalunyaDiari
 

Encara que cap dels dos protagonistes de la història confirmen ni desmenteixen aquestes informacions de separació, la veritat és que un altre assumpte ha esquitxat la família. I és que una entrevista ha posat contra les cordes Gloria Camila, la filla de torero.

José Ortega Cano veu com la seva filla comet un error a l'hora de defensar-lo

Divendres passat, Gema Aldón es va asseure a Viernes Deluxe per carregar durament contra la colombiana. L'acusa de nombrosos menyspreus dirigits a Ana María Aldón durant els anys de convivència a la casa familiar de Fuente del Fresno.

Gema Aldón ha estat especialment contundent amb Gloria Camila. I confirmava en directe que, en una ocasió, va explotar contra ella, li va dir «porca» i va descriure la seva família com «una merda».

A més, la filla d'Aldón va lamentar que, des que la seva progenitora està amb el destre, mai no se li ha donat a la dissenyadora el lloc que es mereixia en aquella casa. I li fa molt de mal que hagi tingut un paper secundari en la vida familiar.

Després de les paraules de la filla d'Ana María Aldón, Gloria Camila donava la cara l'endemà a l'estrena del programa Ya es verano.

Gloria Camila parla de la salut de José Ortega Cano

Primerament, la nova col·laboradora del programa substitut de Viva la vida ha reflexionat sobre els problemes interns de la família. Per a ella, aquests no es poden resoldre en un plató. El millor per a tothom és fer-ho fora de càmeres.

Gloria enviava, així, una 'indirecta' a Ana María i a la seva filla, però sempre mantenint les formes perquè el seu discurs fos més rotund.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega ho ha confirmat tot. | Instagram
 

La noia de 26 anys també va exposar dissabte passat què va intentar diverses vegades trucar a la dona de José Ortega Cano per reconduir la situació. Una situació que ja havia arribat fins als platós de televisió.

«Jo prefereixo parlar les coses i intentar entendre-les. Jo vaig trucar a Ana per parlar, però aquesta conversa no s'ha produït mai», confessava la colombiana al plató de Ya es verano.

«Ell també està patint»

I entre altres coses, Gloria Camila va anunciar que té la intenció de denunciar Gema Aldón per aquest missatge polèmic que va rebre en què l'anomenava «porca».

A més, pel que fa al seu pare, l'ha defensat aferrissadament. Ha revelat que està passant un moment molt complicat i que la seva salut està malmesa, com ell mateix confessava en un directe de Sálvame fa uns dies.

«No només existeix la salut mental de qui ho ha fet públic, també ell està patint. I no ho fa públic, però també ho està passant malament», ha dit la noia.

Gloria Camila va acabar el seu speech demanant calma i, sobretot, molt de respecte pel seu pare. Sap que està passant per un dels seus pitjors moments, encara que segurament no li deu haver fet gens de gràcia que reveli el seu alarmant estat de salut. Possiblement, durant les pròximes hores, Gloria Camila rebrà un toc d'atenció.