Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ivonne Reyes molt somrient durant un acte

Ivonne Reyes assenyala al pare real del seu fill i demana protecció perquè té por

Ivonne Reyes no ha tingut gens de problema en recórrer a la Justícia

Ivonne Reyes i Pepe Navarro acaben d'escriure un nou capítol a la seva històrica guerra. I és que, la veneçolana no ha tingut cap problema en demanar ajuda a la Justícia per solucionar aquest conflicte d'una vegada per totes.

Fa més de 20 anys que els pares d'Alejandro Reyes lluiten per defensar la seva veritat. Durant tot aquest temps, aquest conegut presentador ha hagut de defensar-se de tots els atacs que la model hi ha abocat.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
La guerra entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro sembla que no tingui fi | CatalunyaDiari

A més d'assegurar que Navarro és el pare biològic de l'actor, Ivonne Reyes ha comentat més d'una vegada el fort caràcter que va mostrar durant el seu afer.

Ara, la presentadora de televisió per fi té una bona notícia per donar-li a Alejandro. I és que, Ivonne Reyes acaba de vèncer, una vegada més, Pepe Navarro.

Ivonne Reyes guanya la batalla

Ivonne Reyes no es pot creure que la Justícia li hagi donat una vegada més la raó després de la denúncia que va interposar Pepe Navarro contra ella.

Fa unes setmanes, el presentador de televisió va decidir recórrer als tribunals després de considerar que la model havia vulnerat el dret a l'honor en una de les seves últimes entrevistes a Lecturas.

El periodista va entendre que Reyes tirava per terra el seu honor i, per això, va optar per posar el cas en mans de la Justícia.

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes guanya la batalla | MEDIASET

El conductor de televisió va sol·licitar a Ivonne i a l'esmentada revista del cor la quantitat de 60.000 euros per atemptar contra el seu honor.

I, encara que el jutge va dictar en contra el gener del 2021, Navarro va decidir recórrer, però les coses no han sortit com ell esperava. Tal com ha anunciat El Español, en exclusiva, el presentador ha tornat a perdre davant el seu rival número u.

Segons sortia a la llum, el conductor ha estat condemnat a pagar totes les costes de judici, tant les del seu advocat com les del lletrat de la veneçolana.

Tot i que sembla el final d'aquesta guerra, a Pepe Navarro encara li queda esperança. Sí, perquè, l'enemic d'Ivonne Reyes encara pot tornar a recórrer el cas davant el tribunal suprem, encara que avui dia, no se'n sap res.

Ivonne Reyes no s'esperava aquesta sentència

Tot i que Ivonne Reyes ha guanyat aquesta batalla a Pepe Navarro, fa unes setmanes, la veneçolana va haver de veure com la justícia s'inclinava a favor del presentador de televisió.

A principis del mes de juny, aquests dos personatges públics es van veure les cares a la seu judicial després que la model decidís prendre mesures legals contra el pare del seu fill Alejandro.

El diari El Español va anunciar en exclusiva que Ivonne Reyes va decidir interposar una denúncia contra el periodista «fonamentada en insults i por», després de sentir-se «controlada i perseguida» per ell després de la seva última intervenció al ja desaparegut programa de Telecinco, Viva la vida.

Primer pla de Pepe Navarro.
Pepe Navarro va sortir totalment absolt | GTRES

Durant aquesta visita, el conductor d'Esta noche cruzamos el Mississippi va entrar telefònicament per carregar durament contra el seu rival. «Pocavergonya. Saps perfectament que el fill no és meu. Atreveix-te a dir el nom del pare. Portes tota la teva vida enganyant el teu fill. Tens un morro que t'ho trepitges», li deia.

Després d'aquest desagradable episodi, Ivonne no va dubtar a anar al jutjat de Violència sobre la Dona per prendre mesures legals contra Pepe Navarro. La televisiva va al·legar que havia estat amenaçada i perseguida pels carrers de Madrid.

Finalment, el 2 de juny de 2022 i tal com va informar el diari ABC, el comunicador va ser absolt de tots els delictes que la mare d'Alejandro Reyes li havia assignat en la seva demanda.