Primer pla de Raquel Sánchez Silva.

Raquel Sánchez Silva, obligada a no dir res davant l'assassinat de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva calla després de saber-se com va morir realment el seu marit

Raquel Sánchez Silva calla després que la justícia italiana deixés clar aquesta setmana que la família del seu cònjuge mort tenia raó. I és que un jutge de Palerm ha manifestat que el que va ser espòs de Raquel Sánchez Silva podria haver estat assassinat per persones no identificades que haurien simulat un suïcidi.

Un canvi de versió notable que la justícia d'aquest país deixarà en mans dels jutges espanyols. Ho faran perquè reobrin el cas i investiguin a fons la veritable raó de la mort del marit de Raquel.

Imatge de Raquel Sánchez Silva agenollada davant la tomba de Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva als peus de la tomba del seu marit | GTRES

Durant aquestes 48 hores, des que la notícia va arribar a oïdes dels mitjans, crida molt l'atenció que Raquel Sánchez Silva no hagi volgut fer cap mena de declaració. I asseguren els que la coneixen que ella està tranquil·la i no vol posar més llenya al foc, atès que és un tema que li fa massa mal. De fet, Raquel Sánchez Silva segueix pensant, avui dia, que la seva parella es va suïcidar, i no la faran canviar d'opinió.

Raquel Sánchez Silva calla i els pares de l'italià volen saber la veritat

Mentre que Raquel Sánchez Silva no vol fer declaracions sobre això, els pares de l'excàmera sí que ho han fet. I és que Santina, mare de l'italià, ha confirmat que demanaran la reobertura del cas al nostre país i ha enviat un missatge contundent a la seva exnora.

Foto dels pares de Mario Biondo, Pippo Biondo i Santina D'Alessandro.
Els pares de l'italià no callaran fins que se sàpiga la veritat | GTRES

«Para de dir mentides i parla. Parla! Hauries d'estar buscant els assassins del meu fill», ha sentenciat a Informalia. I és que Santina Biondo reflecteix el seu enuig pel cridaner silenci que manté Raquel Sánchez Silva, exconcursant de Supervivientes.

Els familiars del mort carreguen contra Raquel Sánchez Silva

L'enuig dels pares de l'excàmera és evident i només poden retreure a Raquel Sánchez Silva la seva passivitat en tot aquest cas. «Quina vergonya! No parla perquè vol mantenir l'honor de Mario, però quin honor?»

«Ho va empitjorar tot ella fent publicar articles respecte al fet que el meu fill era cocaïnòman i que havia mort jugant a un joc eròtic. Hauria d'estar buscant els assassins del meu fill en comptes de callar».

«Als jutges italians sempre els va dir «no me'n recordo». Només això», lamentava la mare de l'italià. La veritat és que no comprèn per què no s'ha mullat en un assumpte que l'hauria de fer reaccionar d'una altra manera.

Pla general de Mario Biondo, el marit mort de Raquel Sánchez Silva
Mario va morir el 2013 en estranyes circumstàncies | EUROPA PRESS

Tot i que són conscients que trobar l'assassí del seu fill no serà una tasca senzilla, saben que han d'insistir que es faci justícia en honor de l'excàmera.

Sobre la teoria de l'asfíxia eròtica

A més, Santina també s'ha referit a la teoria de l'asfíxia eròtica com a causa de la mort del càmera. Santina sentencia que aquest supòsit és fals i que es va filtrar de manera intencionada, perquè mai en va quedar constància als informes pericials.

«La justícia italiana va concloure que va ser un assassinat, excloent categòricament el joc eròtic que, entre altres coses, no existeix en cap arxiu italià ni espanyol. La fiscalia de Palerm va tenir el testimoni d'un familiar de Raquel. Va afirmar que la vídua va aprendre aquesta pràctica extrema el 2008, quan va viatjar a Anglaterra per millorar el seu anglès», sentencia.

Alhora, ha parlat sobre el suposat consum d'alcohol i de drogues del seu fill, que hauria estat elevat la nit de la mort.

▶️ Fallece el exsenador Juan Antonio Arévalo, padre de la ley taurina

«Les fotos forenses van capturar només una llauna de cervesa sense alcohol i cendrers nets. Pel que fa a la qüestió de les drogues, Leonardi (un traficant) va declarar als jutges que havia conegut Raquel el 1998», exposava.

«Per confirmar això, es va trobar el número de telèfon d'aquest individu i diversos missatges sobre una entrega al telèfon mòbil. Perquè Mario va fer una còpia de seguretat i la va guardar al seu PC», finalitza Santina.