Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile, preocupat pel futur d'un altre dels seus programes: «A la corda fluixa»

Després de les últimes dades, Paolo Vasile ha pres una decisió

Paolo Vasile ho té tot a punt per començar la nova temporada de Mediaset. Ara, el conseller delegat està disposat a fer un gir radical a la seva programació amb la intenció d'escapar-se de les pèssimes dades. Fa mesos que el grup audiovisual travessa una crisi sense precedents que ha arribat a cadascun dels formats, tant de Telecinco com de Cuatro.

Els canvis afecten tant els programes de la cadena com internament. De fet, dilluns passat es feia públic l'acomiadament de 18 treballadors que van fer reaccionar els col·laboradors de Sálvame. Ara, un altre programa podria desaparèixer de la graella de manera definitiva.

Paolo Vasile decideix no donar més oportunitats a un altre dels seus concursos

Els canvis que Paolo Vasile està fent a Mediaset no passen desapercebuts. Des que la crisi d'audiència va començar a ser un fet, el conseller delegat va decidir acabar de ple amb el problema. Per això, va realitzar diversos canvis en alguns projectes de televisió per intentar augmentar les xifres i va eliminar aquells que no resultaven efectius.

Ya son las ocho o Viva la vida van ser alguns dels formats que es van acomiadar de manera definitiva de la cadena. Ara, amb l'arribada de l'estiu, toca preparar la tornada que començarà al setembre.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile decideix prescindir d' 'Alta Tensión' per a la nova temporada | GTRES
 

Queden poques setmanes i Paolo Vasile ja ha mostrat un avançament del que arribarà a Telecinco. ¿Quién es mi padre? , La isla de las tentaciones , Got Talent o el nou reality Pesadilla en el Paraíso es van presentar a l'audiència.

També ha patit aquesta crisi Cuatro, la cadena germana de Telecinco, on també hi ha hagut canvis significatius. De moment, el retorn de Chester, presentat per Risto Mejide ha cridat molt l'atenció, ja que feia tres anys que no s'emetia.

Però si alguna cosa ha sorprès ha estat l'absència d'Alta Tensión , el programa de Christian Gálvez. El concurs no ha aparegut entre les apostes de cara a la nova temporada i es tem que Paolo Vasile hagi decidit prescindir-ne.

La veritat és que l'espai va a les palpentes des que es va estrenar a Mediaset. Les seves dades d'audiència baixes el van relegar a Cuatro on ha anat canviant de franja horària sense parar. Ara ocupa el buit que ha deixat Cuarto Milenio, fins que torni l'espai d'Iker Jiménez.

Paolo Vasile no sap què fer amb Alta Tensión

Paolo Vasile va decidir blindar Christian Gálvez a Mediaset mitjançant un contracte de permanència. Des que es va acabar Pasapalabra, el madrileny encara no ha trobat un programa que aconsegueixi enganxar l'audiència.

Es va intentar amb El Tirón i després amb Alta Tensión, però res va obtenir el resultat esperat. Les dades no superen el 3% i això ha motivat la decisió que ha pres Paolo Vasile de cara al setembre.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Paolo Vasile deixa Christian Gálvez sense programa | Mediaset

No se sap encara si ha estat cancel·lat definitivament, però a la promo de Cuatro no hi ha rastre del programa. Això significa un nou revés professional per a l'ex d'Almudena Cid que veu com el seu concurs, una altra vegada, ha fracassat.

Paolo Vasile sí que ha mostrat la seva aposta per la continuïtat de formats com First Dates , Cuerto Milenio, Horizonte o Volando voy , entre d'altres. Però també hi ha lloc per a l'esport.

Cuatro acollirà l'Eurobasket 2022 que també es podrà veure en altres cadenes del grup audiovisual. A més a més, durant el mes d'agost s'emetran quatre partits amistosos de la selecció espanyola.