David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es trenca en dir adeu a l'altra dona de la seva vida

David Flores Carrasco s'adona que ja no hi ha marxa enrere

David Flores Carrasco, per fi, pot respirar tranquil en veure que la calma ha tornat a la família. Si bé és cert que el fill d'Antonio David ha vist que la reconciliació és impossible, almenys ja no hi ha cap rastre de retrets. Això mateix és el que va assegurar Olga Moreno a la seva última entrevista per a la revista ¡Hola!.

La dissenyadora s'ha tornat a pronunciar sobre com es troba set mesos després de la separació i no ha deixat ningú indiferent. Moreno ha deixat enrere el patiment per la ruptura i ha pres la ferma decisió de fer la seva vida.

David Flores i Olga Moreno
David Flores Carrasco s'acomiada de l'antiga Olga | MEDIASET

 

David Flores Carrasco s'assabenta de la nova vida d'Olga

David Flores Carrasco continua al costat d'Olga mentre el seu pare passa un dels seus estius més luxosos al costat de Marta Riesco. El net de 'La más grande' es nega a separar-se de la sevillana, que s'ha fet càrrec dels fills d'Antonio David.

Va ser una càrrega que ella va acceptar en un primer moment, però, després, va reclamar al seu ex més implicació en les seves obligacions com a pare. Olga no està disposada a quedar-se tancada a casa mentre l'exguàrdia civil refà la seva vida a Madrid, només ho va fer durant un temps mentre es curava les seves ferides.

Ara, amb la perspectiva que dona el temps, s'ha adonat que té tota una vida a viure i no està disposada a desaprofitar-la. Així, Olga ha estat vista més d'una vegada sortint amb el seu grup d'amics i gaudint de les seves primeres vacances com a soltera.

Ha après a gaudir de la seva solteria i a aprofitar-la al màxim, tot i que encara no té gaire clar si es vol tornar a enamorar. «Surto amb els meus amics i amigues, i m'ho passo molt bé», explica a l'entrevista.

Olga Moreno a un photocall
La madrastra de David Flores Carrasco gaudeix d'estar soltera | Europa Press

Visiblement feliç i contenta, l'exmadrastra de David Flores passa un dels seus millors moments després de superar la seva ruptura. Per aquest motiu, molts assenyalen que podria haver recuperat la il·lusió amb un nou amor. «Estic súper bé, però això no vol dir que m'hagi enamorat», recalca afirmant que entra i surt quan vol i amb qui vol.

David Flores Carrasco confirma que no hi haurà reconciliació

David Flores Carrasco encara tenia l'esperança que el seu pare i Olga poguessin reconciliar-se. Tot i això, en l'última entrevista de la sevillana, aquesta deixa ben clar que ja no sent res pel seu ex. Sobretot quan el veu fent-se petons amb la reportera d'Ana Rosa.

«Res, zero, abans em feia mal, però ja no, ho he passat tan malament tot aquest temps que ara m'alegra veure'm com estic», confessa orgullosa. Tant, que estaria disposada a formalitzar el divorci si el seu ex volgués. «Que vingui Antonio i m'ho digui i actuarem en conseqüència, no hi ha cap problema», argumenta.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco confirma que Olga ha oblidat el seu pare | GTRES

Sobre els rumors que especulaven sobre una possible relació amb el seu representant, Agustín Etienne, Olga reaccionava amb un somriure nerviós. Tot i que va assegurar que «no m'he d'amagar», va desmentir tenir-hi alguna cosa més que una relació professional. «Això és mentida», va assenyalar.

Des que es va assabentar de la seva ruptura, l'argentí s'ha convertit en el màxim suport de la sevillana i no se n'ha separat. De fet, li ha anat tan bé, que ja no hi ha rastre de l'Olga del passat. «La que vèiem abans no té res a veure amb la d'ara, ha passat pàgina, surt i entra amb qui vol», afirmaven fa uns dies.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones

És evident que Moreno ha oblidat completament el pare de David Flores i que ha decidit refer la seva vida sense compromisos.