Chenoa amb cara de sorpresa.

Chenoa ja sap que hi ha un 'nou amor' després d'assabentar-se de la relació secreta

Chenoa s'ha quedat bocabadada en descobrir el romanç

Chenoa està vivint un dels seus moments de més felicitat a escala personal després d'haver contret matrimoni amb Miguel Sánchez Encinas. També està més contenta des que ha conegut que una de les seves amigues ha tornat a trobar l'amor. Es tracta de Nuria Fergó.

[DailyMotionEmbed]x8curós[/DailyMotionEmbed]

La cantant mallorquina acaba de descobrir que la seva companya d'Operación Triunfo ha decidit fer públic que torna a tenir parella. Ho ha comunicat a les xarxes socials, on ha presentat el seu noi, Juan Pablo Lauro, que és l'exmarit de la periodista Irene Villa.

Chenoa: feliç per la seva amiga

L'ex de David Bisbal, que està encantada amb la seva etapa com a dona casada, fa unes hores ha conegut que a Nuria li torna a somriure l'amor. Ha sabut que la malaguenya està novament il·lusionada. A més a més, està tan segura de la seva relació que l'ha volguda fer pública, tot i que sempre ha rebutjat parlar de la seva vida privada.

Laura Corradini s'ha quedat bocabadada, com tots, en veure que Fergó ha compartit diverses fotografies amb el seu noi al seu perfil d'Instagram. Fotos on apareixen abraçats i, fins i tot, fent-se petons. Les ha acompanyades d'un text senzill i clarificador: «Amor amb totes les lletres. Amor que arriba per quedar-s'hi».

Ràpidament, la publicació ha generat un enorme enrenou entre els fans de la cantant de Brisa de esperanza, però també entre els companys de professió i amics.

Chenoa ha estat una de les primeres en manifestar-se sobre l'anunci amb diverses emoticones de cors. De la mateixa manera han reaccionat altres integrants d'Operación Triunfo, per exemple: Manu Tenorio, Gisela i Geno Machado. Això sense oblidar que alguns han optat per dedicar-li unes paraules, com ara Naím que ha escrit: «Meravella! Gaudiu molt».

Així, els enamorats han rebut paraules d'afecte i felicitacions per la seva relació per part de més famosos. Aquest seria el cas de la cantant Pastora Soler i de l'actriu Belén López.

Chenoa veu 'escriure's' una nova història d'amor

La intèrpret de Cuando tú vas ha vist amb aquesta publicació que Cupido ha tornat a fer somriure Nuria Fergó. Aquesta s'ha mantingut soltera i sense relacions serioses des que va trencar el matrimoni el 2012 amb l'empresari José Manuel Maíz Chacón. Una ruptura que va causar un gran enrenou, ja que va tenir lloc poc temps després que naixés la filla que tenen.

Ara, la malaguenya està feliç i encantada d'haver passat pàgina definitivament gràcies a Juan Pablo Lauro. Aquest home també ha aconseguit fer el mateix després de la ruptura amb Irene Villa. Va ser el 2018 quan, després de tres fills i set anys de matrimoni, decidien posar punt final a la seva vida en comú de manera amistosa.

Això sí, després de la separació, l'argentí ha tingut alguna dona més ocupant el seu cor. En concret, va ser el 2019 quan va decidir dedicar-li unes romàntiques paraules a les xarxes socials a una, encara que mai se'n va revelar la identitat.

Ara, Nuria i Juan Pablo estan junts, feliços i, sobretot, confiats que la seva història d'amor no és passatgera. Han consolidat la relació, tenen plans de futur i volen gaudir plenament d'aquesta nova oportunitat que els ha donat l'amor.

Queden per conèixer els detalls de la seva història, des de com i quan es van conèixer, fins al perquè han decidit fer el pas de revelar-la públicament. El que és innegable és que han esdevingut la parella sorpresa de l'estiu.