Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias decideix no tornar-ho a fer: veu com reacciona el seu cos amb Miranda

Julio Iglesias ha assumit que ja no és el que era

Julio Iglesias forma part de la història del país, el seu talent ha traspassat fronteres i ningú no pot controlar el seu fenomen mediàtic. Per això, quan el periodista Diego Arrabal va publicar unes fotografies del cantant en un hospital dels Estats Units, les alarmes no van trigar a saltar. Els seus amics van parlar amb la premsa per deixar clar que Iglesias es troba en plena forma i que suposadament tot són rumors.

Julio Iglesias sempre ha tingut fama de seductor, però els últims mesos hi ha qui assegura que ha perdut el carisma. La revista Semana recull unes declaracions de l'artista força sorprenents: «Els miralls han desaparegut per a mi». Suposadament,  té problemes de mobilitat, almenys això és el que fan entendre unes imatges que han sortit publicades.

Julio Iglesias
Julio Iglesias ha estat un gran seductor | GTRES

Julio passa llargues temporades a casa seva a Miami perquè a Espanya està més incòmode i allà té molts especialistes a la seva disposició. Segons ha sortit publicat, una infermera viu al seu domicili per si té alguna urgència, ja que no està sempre amb Miranda. El programa Socialité assegura que fan vides separades i que viuen en domicilis diferents.

Un dels fills de Julio ha fet unes declaracions a les seves xarxes socials per deixar clar que el seu pare es troba perfectament. Assegura que el seu estat no és tan greu com expliquen i que el seu cos no ha canviat, malgrat el que pensa. El cantant sempre ha estat molt presumit, per això no es vol mirar cap mirall, però està perfectament.

Julio, estant casat amb Miranda, s'ha adonat que ha perdut part de la força que el caracteritzava. Ha promès que no es tornarà a delectar amb el seu reflex, però els seus asseguren que aquesta decisió no té cap sentit. El seu cos ha reaccionat bé al pas dels anys, el problema són els rumors que circulen a la premsa del cor.

Julio Iglesias ha de resoldre un problema

Julio controla els periodistes, però és impossible que tots en publiquin informació neutra. Cada cop hi ha més mitjans que volen treure a la llum tota la veritat, com ara el portal Voz pópuli. Aquesta font va difondre unes declaracions que no deixen en bon lloc l'artista.

Julio Iglesias
Julio Iglesias ha preocupat als seus seguidors | EUROPA PRESS

Iglesias, segons un suposat testimoni, ha passat temporades en una cadira de rodes perquè té problemes per moure's sense ajuda. «Fa dues o tres setmanes estava en una cadira de rodes, amb problemes de mobilitat», explica una font anònima. Aquestes declaracions han estat recollides per diverses publicacions i l'escàndol cada cop s'ha fet més gran.

«A ell fa temps que no se'l veu en públic perquè és un home que viu de la seva imatge. Un home que va anar molt amb compte amb la seva imatge  i que no vol que ningú el vegi així». Després d'aquesta informació fins i tot s'ha arribat a especular sobre la seva retirada dels escenaris.

L'exmarit d'Isabel Preysler no només ha decidit no mirar-se als miralls, també s'hauria plantejat no fer més concerts. Aquesta última dada no està contrastada, però la col·laboradora Carmen Borrego sosté aquesta afirmació. Assegura que a l'últim espectacle que va fer a Marbella va haver de seure perquè no s'aguantava dret.

Julio Iglesias encara surt amb Miranda

Julio està vivint els canvis al seu cos al costat de Miranda perquè la model no li ha girat l'esquena. Tot i que són molt independents se segueixen estimant, no hi ha cap problema entre ells. Ningú no sap si passaran les vacances junts, però ella està pendent de les seves necessitats.

Iglesias, segons ha sortit publicat, està passant l'estiu a Màlaga perquè el clima de la ciutat és ben bo per als seus problemes. No n'hi ha imatges, però els periodistes que han aconseguit informació han assegurat que tot està en ordre. No és cert que estigui tan delicat com expliquen, encara que sí que se sotmet a revisions periòdiques.