Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro, a punt de deixar casa seva per una feina: el seu entorn, de pedra

Víctor Janeiro podria estar preparant el seu retorn a Telecinco

Víctor Janeiro ha estat una de les cares millors pagades de la crònica social perquè pertany a una família molt influent. La seva proximitat amb els mitjans l'ha convertit en el membre més estimat del clan, per això té tants seguidors al darrere. Telecinco va ser la primera cadena en adonar-se'n, per això li va oferir concursar en un programa de ball.

Víctor Janeiro, segons informa el portal El Televisero, està a punt de signar un contracte per participar a Pesadilla en el Paraíso. El nou concurs de Mediaset, seguint la informació del mitjà esmentat, estarà ple d'estrelles. Suposadament han temptat l'actriu Ana Milán, que es va fer molt famosa arran de protagonitzar la sèrie Camera Café.

Víctor podria abandonar el domicili per instal·lar-se tres mesos en una granja, escenari del nou programa que prepara Telecinco. Hi haurà dos platós: un estarà a Cadis i un altre a Madrid, hi ha un gran pressupost per a aquest format. El presentaran Lara Álvarez i Carlos Sobera, ja que tots dos connecten estupendament amb el gran públic.

Víctor sap que la família no té el mateix poder que abans, de fet, gran part del clan s'ha retirat a un segon pla. La primera a fer-ho va ser la seva neboda Andreíta, que mai no ha volgut ser famosa perquè és força discreta. És possible que la jove no estigui d'acord amb la participació del torero a Pesadilla en el Paraíso, però mai no s'hi oposarà.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
Víctor Janeiro adora Andreíta des de ben petita. | GTRES

Janeiro és conscient dels problemes que Belén Esteban va tenir amb Jesulín, però ell sempre ha mantingut un tracte cordial amb la col·laboradora. Per aquest motiu, adora Andreíta, fins i tot Beatriz Trapote parla amb ella de manera regular per informar-lo sobre els petits de la casa. El torero està a punt de separar-se'n durant un temps, però serà per un bon motiu: ha de treballar.

Víctor Janeiro ha guanyat molts diners amb Telecinco

Víctor va concursar amb Belén Esteban a Más que baile i, després, va ser assessor de l'amor amb Beatriz Trapote en Mujeres y Hombres y Viceversa. Té un talent especial per entretenir els espectadors, per això la seva participació en el nou programa té tant de pes. Encara no se sap si farà el pas definitiu, però alguns mitjans han començat a especular amb el seu sou.

Janeiro podria arribar a embutxacar-se més de 30.000 euros per cada setmana que passi a la granja, a més d'aspirar al premi final del joc. Compartiria programa amb cares molt conegudes, a poc a poc van sortint els noms i és evident que hi ha molta competència. Beatriz podria tornar a la pantalla petita en qualitat de defensora, però la dada no està confirmada.

Andreíta, fent gala de la prudència que la caracteritza, mai no ha retret res a la seva família. Entén que són famosos des d'abans que naixés, així que és impossible que d'un moment a l'altre renunciïn a la popularitat. No obstant això, alguns membres, com ara María José Campanario, estan fent grans esforços per començar una nova vida.

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote a 'Déjate querer'
Víctor Janeiro està molt enamorat de Beatriz Trapote. | Telecinco

Víctor Janeiro sempre ha estat pendent d'Andreíta

Víctor està al corrent dels problemes que Andreíta ha tingut amb Jesulín, però ell mai n'ha format part. Belén Esteban ha reconegut a Sálvame que el torero i la seva dona han estat pendents d'Andrea en els moments importants. Beatriz Trapote ha contactat diverses vegades amb la noia perquè tingui informació dels seus cosins.

Janerio podria estar fora de casa un total de tres mesos, però pot valdre la pena si aconsegueix emportar-se el premi final. Hem d'aclarir que encara no ha confirmat la seva participació, simplement està en negociacions. El mitjà esmentat anteriorment creu que té moltes possibilitats de tancar el fitxatge, ja que és una oportunitat única.