Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja somrient en un photocall.

Anabel Pantoja descobreix que la seva sogra ha fet el pas que ho canvia tot

La sogra d'Anabel Pantoja serà concursant de 'Supervivientes'

La sogra d'Anabel Pantoja, Arelys Ramos, ha esdevingut la gran sorpresa d'aquesta pròxima edició de 'Supervivientes'. Després de defensar el seu fill l'any passat, mostrant alhora la seva gran desimboltura a l'hora d'enfrontar-se a les polèmiques, deixava clar que estava feta per als 'realities' de Telecinco. I ara ve disposada a posar-se a prova a Hondures.

La veritat és que a Arelys no li va fer gaire gràcia en un primer moment la relació del seu fill Yulen amb Anabel. Sobretot, perquè no volia que la relacionessin amb el cognom Pantoja a causa de totes les polèmiques familiars. Tanmateix, finalment no va tenir més remei que acceptar que la parella s'havia enamorat i volien continuar amb la seva relació fora.

«No ha sortit mai de la meva boca que no m'agradi Anabel Pantoja, a veure si ho poseu. Quan la conegués, podria valorar, el poc que la conec és una noia que em cau molt bé», explicava Arelys en ser qüestionada sobre això.  Això sí, la mare de Yulen Pereira aclaria que no la veia com a mare dels seus futurs nets.

D'altra banda, també hi havia el conflicte que suposava el fet que Anabel estigués encara casada amb Omar Sánchez. I és que Merchi, mare de la 'influencer' estava a favor del canari i no volia que la seva filla comencés una altra relació tan aviat. De fet, Arelys ho va saber entendre:

«Puc entendre-la, tinc respecte i no tinc cap tensió amb Merche. No la conec, ella és lliure de valorar el que vulgui, no hi entraré. Ella coneix Omar des de fa molt de temps i és amb qui s'ha casat, és evident que no vulgui el meu fill, però jo com a mare faria el mateix. Jo també soc mare, és que ja està, no n'hi ha més», assenyalava.

La sogra d'Anabel Pantoja serà concursant de 'Supervivientes'

Fins i tot, feia broma amb la idea de compartir receptes amb Isabel Pantoja. «Està el pollastre a la Pantoja i jo tinc el meu pollastre a la pinya, faríem intercanvis de menjar», sostenia. 

Arelys amb Anabel Pantoja
Arelys, la mare de Yulen, no veia Anabel com a mare dels seus futurs nets. | MEDIASET

Després de conèixer l'opinió que realment en tenia la seva sogra, Anabel es quedava força decebuda: «No sé si li agrado o no. Ha dit "li ha d'agradar a ell", però també voldria que li agradés a ella. M'agradaria que em donés una oportunitat», es lamentava.

Per això, Yulen Pereira va intercedir i li va donar les explicacions respectives: «La meva mare no ha dit mai que no li agradis. Tota la meva família i tots els meus amics estan bojos per conèixer-te, i jo t'estimo un munt. Si us plau, no facis cas a les imatges que estàs veient», li demanava a la seva xicota. Des d'aleshores, sembla que les aigües s'han calmat, ja que la parella també n'ha consolidat la relació i estan més units que mai.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Anabel Pantoja i Yulen estan molt feliços junts. | GTRES

«Em vaig asseure a parlar amb ella perquè hi havia coses que no entenia i també perquè necessitava explicar-li algunes coses. El temps ho posa tot al seu lloc i jo crec que ella a mi ja em té afecte, jo a ella també. Em vull acostar perquè és la mare de la meva parella i perquè crec que hi ha hagut malentesos que hem de solucionar», assegurava.

Ara, molta gent es pregunta si Anabel podria tornar a televisió per defensar la seva sogra durant el seu pas per 'Supervivientes'. O si, per contra, ho farà el seu xicot Yulen, que s'ha convertit en tot un personatge mediàtic gràcies a la seva relació amb la neboda d'Isabel Pantoja.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!