Imatge de Shakira des del balcó de casa seva

El nou negoci de la família de Shakira aprofitant la ruptura amb Piqué: es faran d'or

Shakira continua triomfant després de la 'Session #53', però no és l'única

Després que s'estrenés el nou tema de Shakira, no se sent cap altra cançó. I amb raó, ja que la cançó és una diatriba que va directament contra l'ex de la cantant, Gerard Piqué. De fet, a hores d'ara, podem afirmar que el tema és tot un èxit i que, si la cantant colombiana ja 'facturava', ara encara 'factura' més.

A més d'ella, val a dir que Piqué, tot i que ha sortit bastant escaldat a causa de la cançó de Shakira amb Bizarrap, també ha intentat aprofitar-se de l'èxit del tema a nivell mundial. En primer lloc, ja el vam veure fer ostentació del seu Casio quan anunciava que Casio era patrocinadora de la Kings League, cosa que no era certa. Però, no només això, sinó que també vam poder veure l'exjugador del Barça conduint un Twingo, una resposta directa a la cançó de Shakira.

Així, doncs, tant ella com ell han tret profit de la cançó per tot arreu. En el cas de Shakira, a més, hi ha una altra persona que s'està lucrant amb la ruptura de la famosa parella. Es tracta de la seva neboda, que està venent dessuadores dissenyades per ella mateixa on es pot llegir el missatge 'Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan', acompanyat d'una imatge de l'artista. Val 60 dòlars i les dessuadores ja s'estan esgotades. Per tant, sembla que la neboda de Shakira també ha tret un gran benefici d'aquesta mediàtica separació. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

De fet, ja es va poder veure una versió anterior d'aquesta dessuadora. Quan uns fans de la cantant van acumular-se a Esplugues de Llobregat per veure-la, Shakira va sortir al balcó amb un 'outfit' molt peculiar. En efecte, portava una dessuadora amb el mateix missatge: 'Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan'. Aquesta versió, però, era més simple que la nova dessuadora. 

Primer pla de Shakira de perfil
La colombiana s'està fent d'or. | Europa Press

Així, doncs, es podria dir que ja hi ha merchandising oficial d'aquesta nova cançó. Si t'agrada la idea, afanya't, perquè les dessuadores estan volant. Les podràs trobar a la botiga oficial de Shakira: shakira.store, així ho ha detallat al seu compte de Twitter.