Eva González amb un gran somriure

Eva González no s'està de res i tanca la polèmica: «Me'n sento orgullosa»

Eva González ho ha dit tal com ho pensa

Fa poc que es va confirmar el divorci d'Eva González amb Cayetano Rivera. Des d'aleshores, tots dos han estat acaparant titulars, però la presentadora ha decidit no callar més i tancar qualsevol tipus de disputa que hi hagi sobre ella o la seva família.

«Em sento orgullosa», ha dit clar i net respecte a l'última polèmica que l'envolta i que la torna a posar al focus mediàtic. Aquesta vegada tot ha sorgit per un cartell en què Eva González apareix retratada per anunciar les festes de la primavera de Sevilla.

Eva González tanca qualsevol tipus de disputa i deixa clar que sent «orgull»

Aquesta setmana va ser presentat el cartell de l'artista José Tomás Pérez Indiano que retrata Eva González vestida de flamenca amb mantellina. «Em sento orgullosa i, a més, ho faig també pel meu fill, perquè ell se senti orgullós de la seva terra, de Sevilla i les seves tradicions», va explicar Eva en la presentació a l'Ajuntament.

Tot seguit, aquest cartell es va convertir en 'trending topic' a Twitter. Les opinions eren molt diferents, a gairebé tots els agradava el cartell, però no entenien per què havia d'aparèixer Eva González retratada. «Sevilla no necessita ningú famós, encara que Eva és preciosa», diu una de les opinions.

D'aquesta manera, Eva ha volgut tancar qualsevol tipus de polèmica parlant amb Vanitatis i confessant-los que ella representa «les dones de la meva terra, que com jo es vesteixen de flamenca, viuen la Setmana Santa o els agraden els toros».

A més, al pintor li ha agradat que la seva obra hagi generat opinions de tota mena, perquè «una obra d'art ha de generar crítica i si no passa així, és que està buida». Així va assegurar que ell se sentia «molt satisfet de la feina feta, Eva es va implicar molt des del primer moment. Li vaig proposar ser la meva musa a l'octubre i hem anat parlant-ne la idea i els detalls».

D'aquesta manera, l'artista agraeix el treball d'Eva González per la seva implicació. «La foto en què està basada el cartell la vam triar entre tots dos, va posar diverses hores en persona i en total he trigat uns dos mesos a finalitzar-ho».

Primer pla d'Eva González.
Eva González ha resolt les polèmiques i confessa com se sent al respecte. | GTRES

Eva González assegura que ella representa «les dones de la meva terra»

Sobre la polèmica que va crear aquest cartell, Eva González ha assegurat a Vanitatis que: «No he pogut ni veure-la perquè no he parat. Ahir, després de la presentació, me'n vaig anar a treballar i després vaig atendre el meu nen, així que no en soc conscient. Però el que sí que et puc dir és que em sento feliç i orgullosíssima que Pérez Indiano hagi volgut comptar amb mi».

Eva González té clar que no representa Sevilla en si, sinó totes les dones d'aquesta terra. «He de dir-te que jo no sento realment que sigui la que representa Sevilla. Jo més aviat represento totes les dones de la nostra ciutat a la primavera, que vivim aquestes festes d'una manera especial».

Eva González amb el cartell de festes de Sevilla
Eva González amb el cartell de les festes de la primavera de Sevilla | Twitter

Així, Eva González sentint-se orgullosa de la seva terra, ha conclòs qualsevol polèmica explicant que ella és natzarena. «Em vesteixo de natzarena, em vesteixo de flamenca, m'agraden els toros, m'agraden totes les tradicions de la nostra terra. Visc totes les festes de  la primavera a Sevilla, però com que jo hi ha milers de dones que ho sentim així». Seguint amb les tradicions, Eva González explica que «així m'ho van inculcar els meus pares i així ho intento inculcar al meu fill, que se sent sevillà igual que la seva mare».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!