Imatge de Pablo Motos

Pablo Motos i el ioga: el seu consell per eliminar l'ansietat

Pablo Motos ha volgut donar un espai al seu programa i compartir un truc per combatre aquesta patologia

Pablo Motos és un dels presentadors amb més audiència i seguidors a la televisió nacional. De vegades, però, aquest títol pot ser una mica angoixant. Tant que fins i tot ell mateix ho ha compartit en una de les emissions del programa.

El seu programa convida artistes i celebritats del panorama espanyol i de tot el món. Però, també s'asseguren de divulgar informació que pugui ser útil per als teleespectadors, com va fer en aquest programa. Pablo Motos s'ha ocupat personalment de compartir aquest truc tan fabulós que l'ha ajudat tant.

Pablo Motos comparteix el truc per suportar l'ansietat

El truc era una postura de ioga que pot ajudar a combatre els efectes de l'ansietat. I és que Pablo Motos és un gran practicant d'aquesta disciplina, cosa que ha mostrat moltes vegades a 'El Hormiguero'. «La gent que practica aquest tipus de ioga, quan arribes a aquesta postura, tothom a la classe sap que arriba l'hora de la veritat», deia.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Si estàs ansiós, angoixat o deprimit passaràs 30 segons molt dolents, però després tot és pau», començava dient davant de la càmera. Pablo Motos ha d'afrontar la tasca de ser un personatge públic, per la qual cosa la pressió posada en ell és bastant gran. Aquesta, doncs, l'ha de pal·liar d'alguna manera.

Primer pla de Pablo Motos mig somrient
Pablo Motos ha volgut ajudar tota la gent que no se sent bé | GTRES

«Si estàs molt malament, si has tingut un disgust molt fort, quan fas aquesta postura et venen ganes de plorar i plores amb normalitat», avançava. D'aquesta manera, compartia amb el públic que ell havia plorat abans pel fet d'haver-se sotmès a aquesta activitat.

«Estem intentant ajudar la gent, això és tot pràctic»

Pablo Motos augurava així que «la postura és potent». «Us alleujarà un munt l'angoixa i l'ansietat. Tot i que l'ansietat és una sensació desagradable que està per l'estómac, físicament la pots notar a l'estern, sota el pit».

«De fet, si et fas un massatge amb pressió, notaràs un alleugeriment, ja que estàs anant al lloc de l'angoixa». Després d'explicar què tracta aquesta mena d'exercici, ha volgut ensenyar amb gran detall com és aquesta postura. «Són trenta segons a canvi d'estar molt millor».

Pablo Motos ha ensenyat una primera postura per a la gent que no fa gaire esport, que és principiant o que té por de fer-se mal. D'aquesta manera, sobre un llit, tombat amb dues columnes de llibres a les escàpules, ha mostrat com fer-ho. Respirant, de mica en mica, ha fet veure com es fa.

«Estem intentant ajudar la gent, això és tot pràctic», deia per fer la segona postura de ioga. Aquesta és la que tants ha fet plorar.

«Les mans a les lumbars, amb els dits cap a l'exterior. I ara, agafes aire i els malucs cap endavant. Empenyes bé els malucs, i una primera mà al peu, i després l'altra», explicava mentre ho feia.

El cap en aquesta postura ha d'estar de la mateixa manera, cap amunt. Al costat de Pablo Motos s'hi havien ajuntat alguns dels col·laboradors del programa. A banda de compartir salut, també han compartit moltes rialles.