Carmen Lomana va reconèixer que estava enamorada

Carmen Lomana destapa una dada sobre la seva vida privada que ningú sospitava

Carmen Lomana treu a la llum un dels moments més especials de la seva vida

Carmen Lomana és una de les celebrities que més apareix als mitjans fonamentalment com a comentarista, moltes vegades controvertida. Sabem que Carmen Lomana és una dona adinerada que fa anys es va quedar vídua, després que el seu marit, el xilè Guillermo Capdevila, morís en un accident. I ara hem conegut una mica més de la seva vida personal.

En concret, hem esbrinat com va ser el dia més feliç de la vida de Carmen Lomana. Ho hem descobert a través de les xarxes, on ha compartit diverses fotografies i on ha donat una informació desconeguda.

Carmen Lomana revela detalls desconeguts de la seva intimitat

Carmen Lomana ha estat protagonista de moltes entrevistes, especialment en els darrers anys. Ha parlat de com va ser de dur perdre el seu marit, que no va poder ser mare i, fins i tot, dels seus negocis. Però mai no s'havia atrevit a parlar del seu casament ni a mostrar imatges d'aquell moment. Fins ara.

Amb motiu del Dia de Sant Valentí, l'ha volgut celebrar recordant el seu gran amor. Per aquesta raó, ha compartit al seu compte d'Instagram diverses fotos del seu enllaç. Se la veu vestida de núvia amb la seva parella, els padrins i alguns convidats.

Carmen Lomana
Carmen Lomana mostra el dia de la seva boda | GTRES

Imatges que Carmen Lomana ha acompanyat d'unes boniques paraules. Ha escrit: «Avui em ve de gust pel Dia dels Enamorats posar aquestes fotos. Fotos d'aquests dos enamorats que s'adoraven el dia del casament, estàvem més contents que unes pasqües».

De la mateixa manera, Carmen ha revelat d'aquest enllaç que va tenir lloc el 13 de desembre de 1974, com indica, «dia de Santa Llúcia» i va tenir com a escenari la Basílica de l'Asunción de Llanes (Astúries) «envoltats de muntanyes i mar, casaments per amor». Al que ha afegit els hashtags #bodasromanticas i #bodasintimas.

És així com ha confessat que ella i Guillermo, un important dissenyador industrial, es van convertir en marit i muller sense grans luxes. Ho van fer convidant el seu cercle més proper i triant un poble asturià com a escenari del moment. Poble que compta actualment amb uns 13.500 habitants, aproximadament, i que és conegut per les seves espectaculars platges i el seu conjunt monumental.

Carmen Lomana, perplexa davant l'allau de missatges per la publicació

Carmen ha vist que el seu atreviment a mostrar imatges del seu casament i els seus detalls no ha deixat indiferents els seus seguidors. Li han donat més de 15.000 likes i ha aconseguit també molts comentaris. Entre aquests, amics i coneguts com Sonia Ferrer, que li ha escrit: «Quins bonics records i que macos tots dos».

També, altres seguidors de Lomana s'han atrevit a comentar les instantànies. D'aquí comentaris com «Permet-me que et digui que la teva mare és impressionant, vas sortir a ella. I el teu marit tenia un somriure preciós, una pena el que li va passar».

Foto de Carmen Lomana
Carmen Lomana no deixa ningú indiferent amb la seva publicació | ESPAÑA Diario

 En aquesta mateixa línia trobem: «El teu vestit és una joia», «Quines fotos més boniques, Carmen Lomana, es veuen bellíssims» i «Que maco era el teu marit. No m'estranya que n'estiguis enamorada malgrat els anys que han passat. Si et veiés ara, jo crec que et seguiria estimant i veuria com n'ets de guapa i que bé que llueixes».

I no són els únics: «Gràcies per compartir una mica de la teva intimitat en un dia com avui» i «Estàs preciosa i elegant com ets. La teva mare i el teu marit des del cel segur que somriuen en veure't. Feliç dia i gràcies per compartir».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!