Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera

Borja Prado podria fer realitat la por més gran de Jorge Javier Vázquez

Borja Prado farà el millor per a la cadena sense tenir en compte favoritismes

Borja Prado continua dirigint la cadena tal com pot amb totes les polèmiques que té pel mig. No obstant això, ara en sorgeix una de nova que és la por més gran del presentador de 'Sálvame ' i que Borja Prado podria fer realitat.

Les polèmiques relacionades amb La fàbrica de la tele no paren de créixer i Borja Prado intenta frenar-les. Ja no és només 'Operación Deluxe' per la revelació de secrets i fitxes policials de famosos, sinó que ara a la llista també s'hi suma una nova demanda. Aquesta vegada es tracta d'una demanda per assetjament dirigida a un dels presentadors més icònics de la productora: Jorge Javier Vázquez, la remitent del qual és Marta Riesco.

Jorge Javier Vázquez
Borja Prado sap que l'emissió d'aquest nou programa pot suposar una nova polèmica per al presentador | TELECINCO

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aquest cap de setmana, com ja anuncia tota la setmana Telecinco, torna Paz Padilla. Cal recordar, però, que la còmica no va quedar gens bé amb Jorge Javier quan la van acomiadar de 'Sálvame'. Paz va lluitar als jutjats i els va denunciar per acomiadament improcedent. Ara, ha guanyat, així que l'han posat a càrrec d'un nou programa per dirigir dins de la cadena.

Borja Prado va pensar que el millor programa per a aquesta nova etapa de Paz Padilla seria una segona temporada de 'Déjate Querer'. Tot i això, cal recordar que la primera la va presentar Toñi Moreno i que va ser cancel·lada per baixa audiència.

 

Borja Prado sap que qui ha una cosa que molestarà molt al presentador si la fa

El presentador ja va fer menció a 'Sálvame' del retorn de Paz Padilla amb no gaire bones paraules cap a ella. A més, va fer una advertència a tots els seus col·laboradors i així va confessar la seva por més gran: la traïció.

Té por de la possible traïció per part d'algun dels seus companys de 'Sálvame' si arribessin a anar com a convidats especials al programa de 'Déjate Querer', presentat per la seva enemiga, Paz Padilla. En efecte, aquest programa, a més de conèixer moltes històries de persones desconegudes, també sol portar algun famós.

Per això, el presentador ja ha advertit que espera que cap dels seus companys hi vagi, ja que això significaria una deslleialtat molt gran cap a ell. Concretament, li ho va preguntar directament a Carmen Borrego per l'enuig que té el seu fill amb ella.

«Però escolta, després no us n'anireu a 'Déjate Querer' a reconciliar-vos, oi?», li va preguntar el presentador. La germana de Terelu Campos, que no havia enxampat la indirecta, va contestar «jo crec que una mare i un fill sempre es reconcilien».

A això, Jorge Javier atònit li va dir «ui, ja està deixant la porta oberta...». Com que Borrego no entenia el que volia dir el presentador, Kiko Hernández li ho va aclarir.

Imatge de Carmen Borrego plorant al programa 'Sálvame'
Carmen Borrego va assegurar que no aniria a 'Déjate Querer' a reconciliar-se amb el seu fill | Telecinco

«No ho has entès. Que si aniràs al programa 'Déjate Querer' a reconciliar-t'hi», li va dir el seu company. Aleshores, la filla de Maria Teresa Campos va entendre la indirecta i ràpidament va dir «ah, no, no, que no t'havia entès, evidentment no, evidentment no».

Borja Prado no vol més polèmiques a Mediaset

Tot i que Borja Prado podria enviar anar a qualsevol famós al nou programa, sap que si envia  algú de l'equip de 'Sálvame' es crearà una nova polèmica, i això no fa cap falta a Telecinco ara.

Carmen Borrego, per deixar-ho més clar, fins i tot al seu company li va assegurar que «la relació que tingui amb el meu fill serà del meu fill i meva. Crec que haver parlat del meu fill públicament no m'ha beneficiat i no ho continuaré fent, perquè l'únic que vull és tenir una bona relació amb ell».

Així va resoldre qualsevol dubte que pogués existir d'una possible reconciliació entre ella i el seu fill al nou programa de Paz Padilla que comença aquest dissabte amb la seva emissió.