Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Shakira

Nou cop de Shakira a Gerard Piqué i Clara Chía: La imatge de la venjança

Shakira continua generant polèmica

Shakira continua sent la dona del moment, Sens dubte, l'impacte que ha tingut la seva última cançó ha aixecat tot un huracà mediàtic que no sembla frenar mai. A més, tot apunta que Shakira no té cap intenció de parar de posar llenya al foc.

La venjança és un plat que se serveix fred, molt fred, i Shakira ho sap bé. Molts mitjans de comunicació han intentat per tots els mitjans aconseguir una declaració de la cantant colombiana. Tot i això, Shakira ha estat molt hermètica i ha esquivat completament la premsa.

Ara, la cantant ha sorprès amb els seus darrers moviments. I és que Shakira ha reaparegut des de casa seva a Barcelona, concretament des del balcó, i ha parlat amb els seus fans. Aquesta seria la primera vegada que Shakira apareix després de tota la voràgine mediàtica.

Shakira i la seva última aparició en públic

L'impacte mundial que ha tingut l'última sessió de Bizarrap i Shakira ha marcat un abans i un després. Shakira s'ha col·locat al número u a nivell global, el seu tema acumula milions i milions de reproduccions i sembla que l'afegitó de «les dones ja no ploren, les dones facturen» se l'ha pres molt seriosament.

Shakira és la dona del moment, i els mitjans de comunicació de tot el món estan darrere de la pista de la colombiana. Tot i el soroll que està fent el seu nom, la cantant ha preferit no mostrar-se gaire públicament i esquivar qualsevol micròfon de la televisió.

Imatge de Shakira des del balcó de casa seva
Shakira reapareix des del balcó de casa seva. | EUROPA PRESS

Tot i això, aquesta setmana, l'artista sorprenia tothom reapareixent des de casa seva a Barcelona. Eren molts els que creien que Shakira estava fora de Catalunya, concretament a Miami, però sembla que l'artista continua en terres catalanes.

La cantant apareixia des del balcó de casa seva a Barcelona, on viu amb els seus fills, per parlar amb els fans que l'esperaven des de la porta de casa. La de Barranquilla ha tret el cap pel balcó i no ha dubtat a agrair als seus seguidors i seguidores per tot el suport rebut, tant a la cançó com a ella.

«Han fet tant per mi, moltes gràcies», exclamava la cantant. Els fans embogien en sentir les paraules de Shakira.

Imatge dels fans de Shakira esperant-la davant de casa seva
Foto dels fans de Shakira esperant la cantant a casa seva. | EUROPA PRESS

L'artista apareixia amb una dessuadora oversize on es podia llegir «les dones ja no ploren, les dones facturen». A més, la cantant va assegurar que baixaria per estar amb ells i poder fer-se unes fotos junts.

El fet que Shakira s'hagi aventurat a reaparèixer públicament és una cosa molt aclaridora. Tot apunta que ara que ja ha explotat tot l'huracà mediàtic, la cantant està disposada a parlar-ne.

 

Shakira celebra l'aniversari del seu fill

Tot i l'enrenou, Shakira tenia una cosa més important a celebrar aquesta setmana que l'èxit del seu últim single: l'aniversari del seu fill Milan.

Aquest cap de setmana passat, l'artista va muntar una festa exclusiva, i va ser el mateix Piqué qui el va portar a casa. Això sí, segons va transcendir a la premsa, l'exfutbolista i la cantant no van coincidir. Piqué va entrar des de casa dels seus pares, que està connectada a la de Shakira.

Va ser una festa d'aniversari molt hermètica, i, segons han recollit diversos mitjans, on més d'una cara coneguda va fer acte de presència.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp