Anabel Pantoja seria en el plató de 'Sálvame'

Les claus del documental d'Anabel Pantoja: «Horroritzada des del primer minut»

Anabel Pantoja ja ha pogut veure el primer minut del seu documental i ha quedat bastant impactada amb el resultat

'Anabel al desnudo', el documental que pretén analitzar la figura d'Anabel Pantoja, promet tenir molt èxit. Després de veure'n el primer minut, la col·laboradora s'ha horroritzat.

«El que he vist no m'ha agradat gens, surten tots els companys dient-me de tot menys bonica», ha dit bastant nerviosa la protagonista. «Jo sabia que això, al cap i a la fi, serviria per atreure el públic. Bé, tampoc em vull avançar».

L'èxit d'Anabel Pantoja a les xarxes socials

Cal destacar que aquest documental ha estat creat per Mediaset, a l'esquena de la mateixa Anabel, tenint en compte el gran èxit que està tenint. La cosina de Kiko Rivera s'ha convertit en una veritable estrella en pocs mesos, sense comptar amb la seva brillant carrera com a influencer.

La Pantojita de Canàries ja compta amb un milió i mig de seguidors a xarxes, havent superat de llarg la resta de la família. Així, ella s'ha convertit en la principal representant de la tropa.

Anabel es va fer famosa sobretot durant el confinament, quan es va convertir en la reina de Tik Tok fent vídeos ballant.  Això, sumat al protagonisme televisiu que ha aconseguit gràcies a la guerra familiar, ha fet que es converteixi en imprescindible per la cadena.

L'estira-i-arronsa de la figura d'Anabel

Sembla que 'Sálvame' vol explotar al màxim el fenomen Pantoja, fregant fins i tot a l'assetjament i enderrocament de la seva persona. D'aquí neix la idea d'un documental que abordarà la vida de la seva estrella col·laboradora,  destapant tota la seva informació «oculta».

Un projecte que, tal com han anunciat, no li farà gens de gràcia ni a ella ni a la seva família. «Pel poc que he pogut saber, no t'agradarà absolutament res per la imatge que queda de tu, pel rerefons que s'explica», assenyalava Kiko Hernández.

I sembla que ja amb els primers minuts del visionament, Pantoja ha quedat bastant descontenta amb el resultat. «Aquí no es juga amb foc», ha advertit bastant molesta.

Anabel Pantoja, indignada amb l'emissió del seu documental

De fet, la col·laboradora ha amenaçat de no assistir al programa el dia de l'emissió del documental, insistint que l'enregistrament no havia estat autoritzat. «Doncs no vindré. Per què? Per veure un documental no autoritzat i passar-ho malament? Per veure com m'enfonseu públicament?».

Sembla que el documental té contingut gravat a l'esquena d'Anabel, on se la pot veure desfogant-se amb David Valldeperas fora de càmeres. L'assumpte ha implicat fins i tot la mare de la protagonista, Merchi, qui assegurava estar bastant nerviosa davant l'estrena imminent.

La reacció de Merchi, la mare de la col·laboradora

«Em moro de nervis des que em van dir que hi hauria un documental», ha reconegut. «Però més que pel que es digui, és perquè li heu fet a ella, amb la quantitat de col·laboradors que teniu aquí per fer-los un documental».

«Jo no em moc en el vostre món, em segueix impressionant que se li faci aquest documental. Estic molt orgullosa de la meva filla, però encara estic assimilant el seu èxit. Jo sempre l'he intentat mantenir allunyada de tot això, a mi mai m'ha agradat», ha comentat l'exdona de Bernardo Pantoja.

Des de 'Sálvame' han insistit que el documental «és un estudi exhaustiu i fa sis setmanes que treballem en això».

Les crítiques dels seus companys de 'Sálvame'

«Es veurà gelosia, enveja i crítiques, sobretot amb la meva feina», ha replicat la neboda d'Isabel Pantoja. També Omar Sánchez, parella de la tertuliana, s'ha pronunciat al respecte. No ha dubtat a comentar el vídeo promocional. «Per què no m'esperes així a casa?», ha dit sobre les imatges suggerents que acompanyen la introducció d''Anabel al desnudo'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.